24. huhtikuuta 2015

Makuuhuoneen uusi matto ja verhot

Ajattelin tulla laittamaan tällaisen pikaisen postauksen ennen viikonloppua meidän makuuhuoneen pienistä uudistuksista, lähinnä uudesta matosta ja verhoista!


Liljan sänky on ollut meidän huoneessa vielä ja nyt saimme sen siirrettyä tuonne toiselle puolelle ja ison lipaston sängyn paikalta varastoon/vaatehuoneeseen ja näin vähän enemmän tilaa meidän makkariin! Makuuhuone onkin ollut vähän sellainen keskeneräinen ja satuin Eurokankaan mainoksesta jokin aika sitten löytämään tuota ihanaa kangasta, josta heti keksin tehdä verhot edellisten vähän liian ohuiden verhojen tilalle! Samalla tuotiin Hayn tray pöytä yläkerrasta yöpöydäksi ja sitä ostaessakin viime syksynä ajatuksena olikin sen monikäyttöisyys, sekä pienenä yöpöytänä tai olohuoneessa pienenä apupöytänä! Hm:ltä tilasin myös tuon maton viime viikolla ja sopikin makuuhuoneeseen loistavasti! Eikä ollut hinnallakaan pilattu ja jopa yllätyin hieman miten kiva se olikaan! :) Matonhan voi kääntää myös toisenpäin vähän tummempi harmaa puoli päälle, jos vaalea alkaa kyllästyttää joskus! :)
Tässä vielä muutama kuva viime keväältä meidän makuuhuoneesta ja alimmassa kuvassa näkyykin myös tuo meidän päätyseinän tapetti vähän paremmin! :)
Tuosta Eurokankaasta ostamastani kankaasta sovitin ensin sitä myös keittiön pöytäliinaksi ja siihen se sopi mielestäni myös todella hyvin, mutta tällä hetkellä sitä saisi olla pesemässä kuitenkin tyttöjen kanssa jatkuvasti enkä ehkä heti halua ottaa sitä riskiä että nätti kangas menisi heti pilalle ensimmäisistä spagettikastikkeista pöytäliinassa, joten olkoon nyt aluksi ainakin verhoina! :)Mitäs tykkäätte näistä pienistä uudistuksista? Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti