20. huhtikuuta 2015

Kesää kohti

Meillä meni viikonloppu täällä aikalailla vaan rentoillessa, mulle iski lauantai aamuna inhottava päänsärky, mutta onneksi sain sen selätettyä pienillä päikkäreillä ja tällä kertaa vältyin vieläkin inhottavammalta migreeniltä, joka aika ajoin käy ikävällä vierailulla! :/ Mutta pienet päikkärit onneksi heti lääkkeen kanssa auttoi tällä kertaa ja illalla päästiinkin koko porukka käymään miehen kaverin luona hänen synttärikahveilla! Me tytöt lähdettiin ajoissa takaisin kotiin ja miehet jäi jatkamaan vielä iltaa! :) Sunnuntai otettiin vielä rentoillen ja mun "paras urheilusuoritus" taisi olla pikainen terassin pesu tyttöjen touhutessa takapihalla! Mulla ainakin alkaa katseet olemaan pitkälti kohti ihan kunnon kevättä ja kesääkin, varsinkin kun kohta pääsee jo kunnolla pihahommiin! :)


Kaupasta nappasin joku aika sitten mukaani ensimmäisen Terassi lehden ja haaveilen jo että pääsisi laittamaan jo kesäkukkia ja terassin ja pihan muutenkin taas kesäksi valmiiksi!


Tuo tyttöjen kuva on nappastu parisen viikkoa sitten, kun takapihalla oli vielä reilu kerros lunta, mutta nyt viimein alkaa ihan viimeisetkin lumet olla sieltäkin sulaneet pois ja pääsee vihdoin kohta haravointi puuhiin! :) Uskokaa tai älkää, niin tykkään jopa haravoinnista, ainakin kun nyt on edes tuo pieni oma piha, jota haravoida! :)
Viime keväänä mies ja isäni nikkaroi meille uuden terassin ja aikalailla muuten sain kesän aikana pihan laitettua kuntoon, mutta tälle kesälle jäikin vielä terassikalusteiden osto, kun en viime kesänä oikein osannut vielä päättää millaiset haluaisin! Nyt on ajatukset muhineet päässä kuitenkin talven yli ja nyt alkaa olla niidenkin suhteen jo aika selvät sävelet! :)

Aurinkoista päivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti