26. maaliskuuta 2015

Pääsiäisvalmisteluja

Jokos teillä muilla on aloitettu jo pääsiäisvalmistelut?


Me aloitettiin jo alkuviikosta laittamalla rai- ja ohraruohot kasvamaan tyttöjen kanssa! Tänä vuonna pääsi Liljakin jo vähän kylvö puuhiin ja molemmat kyllä keskittyivät hommaan ihan kympillä! :DEmilia on jo kovasti odottanut, että päästään laittamaan kulhoihin jo tipuja ja muita koristeita ja tänään näyttikin jo ensimmäiset ohraruohot ainakin lähteneen itämään! :)
Itse tykkään tuosta ohraruohosta ehkä vähän enemmän, kun se on sellaista paksumpaa, mutta laitettiin osaan purkeista viime vuodelta jääneet rairuohonkin siemenet kasvamaan.
Kylvöpuuhien perään leivottiin vielä vähän Emilian kanssa ja kokeiltiin yhtä juustokakkua, joka sopiikin aika hyvin pääsiäiseenkin! Instasta seurailleet tietävätkin jo mitä me leivottiin, mutta arvaattekos muut? :) Pidän teidät vielä vähän jännityksessä ja laittelen lisää kuvia valmiista kakusta piakkoin!Loppuvaiheessa ilmestyi Liljakin taas auttamaan, kun päästiin taas siihen parhaaseen osuuteen, eli maistelemaan taikinan jämät! :)Ja tuli muuten ihan mielettömän hyvää! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanat apurit siellä :)

  Hei onko tuo teidän talouspaperirullateline ollut toimiva käytössä? Meillekin olen miettinyt samanlaista, mutta mietityttää, jos sitä on hankala käyttää tms.

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :)
   Mielestäni tuo on ollut ihan hyvä! :) Tietenkin siitä "joutuu" melkein ottamaan kahdella kädellä sen paperinpalan, mutta varmaan niin kyllä melkein muissakin! :) Hyvin on toiminut ja isompi tyttökin saa siitä otettua paperia! :) Ja kaunishan tuo on!!

   Poista