1. maaliskuuta 2015

Liljan 2v. synttärit

Parisen viikkoa sitten meillä vietettiin Liljan 2-vuotis synttäreitä!


Kerrankin onnistuttiin saamaan lähes koko porukka samaan aikaan paikalle, kun joskus meillä on synttäreitä vietetty useampanakin viikonloppuna peräkkäin! :) Tällä kertaa pappa otti myös isomummun ja isopapankin matkalla kyytiin ja he olivatkin täällä meidän uudessa kodissa käymässä muutenkin nyt ensimmäistä kertaa! :) Mummu saapui toisista juhlista myös hieman myöhemmin illalla ja viettikin meillä juhlien jälkeen muutaman päivän vähän pidempään! Kiva olikin nyt saada omaa mummoani lukuunottamatta kaikki samaan aikaan juhliin vaikka kahvipöytä saisi näiden juhlien ajan olla aina hieman pidempi! :DLilja sai lahjoiksi tuon suloisen Barbien auton, vauva nuken, koruja, pipon sekä äidin toiveesta Lego säilytyslaatikon ja Finlaysonin huppupyyhkeen. Kaikki oli kyllä tarpeellisia ja (omastakin toiveesta) toivottiin vähän tuollaisia käytännöllisiäkin lahjoja ja lelulahjoja vähän harkiten, sillä tuntuu ettei joulustakaan ollut vielä niin pitkä aika! :D

Joulun jälkeen löysin Toys R Usilta reilusti alle puoleen hintaan vielä sellaisen prinsessalinnan, joka ostettiinkin Liljalle synttärilahjaksi, mutta siitä kirjoittelen vielä oman postauksen myöhemmin!


 
Tarjoiluiksi tein tällä kertaa taas aika simppelit jutut, kun edellisenä päivänä haluttiin vähän viettää omalla perheellä myös Liljan synttäreitä virallisenakin päivänä ja aamun juoksin vielä muutamien synttäritarpeiden perässä ja lisäksi samalle päivälle sattui vielä pompin avoimet ovetkin! 


Mitään sen kummempia ystävänpäivään viittaavia tarjoiluja ei sitten tullutkaan, vaikka vähän sellaisia oli aluksi suunnitelmissa! :) Äitini auttoi taas vähän tarjoiluiden leipomisessa ja osan sainkin tehtyä vasta synttäriaamuna, kun päätin tehdä hedelmä coctailtikkuja ja pikku pizzat lämpesi uunissa vain ennen kahvihetkeä! Kakuksi tein tällä kertaa Emilian toivomaa jätskikakkua ja se onkin ollut sellanen herkku, jota tytöt on pyytänyt aika ahkeraan juhlien jälkeen! :) Sen kummempia kaverisynttäreitä ei vielä järjestetty, muuta kuin pariin kertaan ollaan tuota jätskikakkua sitten väsätty muutamien kavereiden käydessä meillä tyttöjen kanssa muutenkin leikkimässä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti