20. maaliskuuta 2015

Kuukauden kuulumiset :)

Moikka moi!Täällä blogissa on taas ollut vähän hiljaisempaa ja ihan meidän peruskuulumisia en ole tainnut kirjoitellakaan vähään aikaan! Tässä nyt siis varmaan kuukauden kuulumiset tiivistettynä ja kuvia vähän sieltä täältä! :)Hiihtolomastakin mun piti kirjoitella jo aiemmin, mutta sen jälkeen ollaan oltu tässä melkein pari viikkoa kipeinä, joten tämä onkin nyt ensimmäinen kerta kahteen viikkoon, kun edes konetta avaan! :) Puhelin sen sijaan on melkein kun mun paras ystävä, joten lopussakin vähän istakuvista kollaasia, siellä on kuulumiset kuitenkin aina aika ajan tasalla! :)
Hiihtolomaviikko ei meille sinänsä ollut sen kummempi, paitsi Emilialla ei tietenkään ollut kerhoja ja kummankaan jumppaa, joten vähän jotain muuta tekemistä täytyi kuitenkin keksiä! Miehellä oli jotain työpäiviä, mutta tänä vuonna ei kuitenkaan ihan sellaista kuin viime vuoden hiihtolomaviikkojen ajan taisi olla kolme viikkoa putkeen yhdellä vapaa päivällä! Sisänsä siis, jonkinlaista hiihtolomaakin päästiin vähän viettämään! :)


Kavereita nähtiin aika paljon ja varsinkin Emilia jo kaipailee leikkiseuraakin välillä, etenkin niinä päivinä kun ei ole kerhoa! Nyt kevätkauden Emiliahan on käynyt kahtena päivänä kerhossa ja joulun jälkeen ryhmä vaihtui hieman isompaan, kun edellinen pieni ryhmä jaettiin kahteen muuhun! Nyt on siis vähän enemmän leikkikavereita kerhossa ja hyvin ryhmän vaihdoskin meni alkuvuodesta, kun pari muutakin tuttua kerholaista vaihtoi samaan ryhmään! :) Samoin tuo kaksi kertaa viikossa kerhoa on ollut ihan hyvä ja lisäksi käymme aina perjantaisin muksujumpassa yhdessä!


Hiihtolomaviikolla käytiin muutamaan kertaan tietysti myös hiihtämässä, tyttöjen kanssa shoppailtiin isin työpäivänä ja päästiin miehen kanssa kahdestaan yhtenä päivänä käymään päivänreissu Tampereellakin. Sunnuntaina oli hyvä lopettaa viikko vielä Lasten hiihtolomatapahtumaan Palokan kauppakeskuksessa, jossa oli pieni Muumien esitys! Tuolla hiihtolomatapahtumassa käytiin myös isin työpäivänä tyttöjen kanssa kolmistaan ja vaikka Muumit alkaa etenkin Emilialla olla jo vähän "vanha juttu" niin molemmat oli innoissaan kun pääsivät Muumeja halaamaan näytöksen jälkeen!

Maanantai oli meillä vielä sellainen päivä, ettei ole kerhoja eikä muita menoja, joten lähdettiin Emilian kanssa vielä uimahalliin, mikä olikin Emilian toive hiihtolomaviikolle! Meidän vesipedon kanssa saatiinkin neljä tuntia kulumaan Aalto Alvarissa, ihan että tajuttiinkaan edes ajan kulua! :)


Tuon lomaviikon jälkeen tulinkin aika pian itse kipeäksi, kun mahatauti iski minuun! Se on kyllä varmaan inhottavin tauti, mitä tiedän ja melkein viikko menikin siitä ihan kokonaan toipuessa, mutta ihme kyllä, ettei kukaan muu meillä saanut tuota inhottavaa tautia! Viime viikolla sairasteltiinkin sitten oikein kunnolla, kun itse olin toipumassa mahataudista niin Liljalle tuli vesirokko ja jotain pientä flunssan poikastakin taisi ainakin mulle ja Emilialle tulla ja Emilialle tuli lisäksi myös vielä silmätulehdus!

Nyt onkin sitten myös Emilialla vesirokko, mutta onneksi se näyttää oikeastaan molemmilla menevän aika lievänä ohi! Liljalle tuli vain lähinnä niskaan ja muutamia hassuja näppylöitä kasvoihin ja mahaan, mutta Lilja tuskin edes itse huomasi vesirokkoaan ja nyt alkaa ollakin jo näpyt oikeastaan poissa! :) Emilialle tuli näppyjä ehkä vähän enemmän selkään ja mahaan ja jonkin verran kasvoihin, mutta kunnon rakkuloita ei tainnut tulla kuin muutama ja nekään ei sen kummemmin ole kuulemman kutittanut! Kerhosta ja tänään jumpasta jouduttiin nyt loppuviikosta olemaan pois, mutta ulkoiltu tässä lähistöllä ollaan kyllä normaalisti, kun ei nyt sen kummemmin tyttöjä tuo ole haitannut! Tosin leikkipuistoja ollaan vähän vältelty nyt, ettei lähistön kaikki muutkin lapset saa vesirokkoa, jos ei sitä halua! :)


Nyt kun saadaan Emiliankin vesirokko vielä kunnolla paranemaan, niin onpahan nyt sitten se molemmilta sairastettu samalla kertaa ja jospa tässä olikin nyt sitten sairastelut taas vähäksi aikaa! :) Tuntuikin ihan, että sen melkein viikon aikana mitä itse jouduin mahataudissa olemaan sisällä, niin sillä aikaa tuntuikin että oli tullut ihan kunnolla kevät! Aurinko onkin paistellut nyt kunnolla melkein joka päivä ja ihanaa on ollut ulkoilla kunnon plus keleissä ja auringonpaisteessa! :)

Sellaisia kuulumisia siis tänne ja nyt toivottelen aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti