28. maaliskuuta 2015

Keväistä vaatekaappiin

Viikko sitten lauantaina veimme tytöt päiväksi mummilaan ja pääsimme viettämään meidän viikon takaista vuosipäivää, joka on samalla myös meidän kihlapäivä!


Illalla kävimme syömässä piiitkästä aikaa ihan kahdestaan ravintolassa, mutta sitä ennen poikettiin muutamassa vaatekaupassa ja mulla tarkoituksena oli löytää itselleni uudet farkut!Nyt kun tyttöjäkään ei ollut mukana niin pääsin kunnolla sovittamaankin, ilman että kokoajan on samalla vahdittava, ettei jompi kumpi säntää muihin sovituskoppeihin (jes, done that!!:D ) tai muistuta jatkuvasti äitiä, että jatketaan jo matkaa! :) Hah, no mies kylläkin tokaisi mun tultua iloisesti farkut ostoskassissa kaupasta ulos, että kävin siis vain yhtiä farkkuja kokeilemassa... Joo-o, no saatoin ehkä kokeilla myös kolmia muita ja paria paitaa samalla! :DMutta siis, Bik Bokista löytyi nämä Never Denim vaaleat farkut, joita olenkin pitänyt nyt jalassa melkein päivittäin! Keväällä tykkään pitää myös vaaleampia farkkuja ja parasta on kun pian pääsee jo vähän kääräsemään lahkeita ja laittamaan ballerinat jalkaan! :) No, ehkei ihan vielä!


Nappasin mukaan myös pirteän keltaisen kynsilakan ja tuollainen niin kesäinen panta oli vaan juuri sellainen, joka sai jo niin kesäfiiliksille tai ainakin jo haaveilemaan kesästä! :)
Paidan kanssa mulla kävikin, juuri niin kuin lasten kanssa ostoksilla voi käydä, eli nappasin tuon t-paidan mukaani Emilian kanssa kiertäessä Hm:n naisten osastoa vain läpi ja suunnaten lastenosastolle ja nyt pari viikko myöhemmin huomasin sen olevan äitiyspaita! :) Hahaa, no ei ollut eka kerta kun näin käy, joten pienet vatsamakkarat saa ainakin hyvin piiloon, jos ei muuta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti