22. helmikuuta 2015

Reippaat hiihtäjät

Moikka vaan kaikille! Mitenkäs muilla on hiihtolomat vietetty tai täällä päin kenties vasta lomailut aluillaan?
Mun vanhemmat soittivat aamulla meille, että lähtisimmekö tänään hiihtämään, kun muutaman päivän vesikelejen jälkeen täällä saatiin taas lunta maahan!

Eilen vielä tosiaan näytti siltä, että kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan, mutta kiva kyllä oikeastaan että saatiin vielä kunnolla lunta! Ne eiliset ja kevään vesikelit on kyllä kaikkein ärsyttävimpiä, ennen kuin lumet on kunnolla sulaneet (samoin kuin syksyn sateet ennen lumien tuloa), kun ei oikein mitään voi kunnolla ulkona tehdä, kun ei pääse pulkkailemaan tai muita talvijuttuja, muttei myöskään kunnolla vielä hiekkalaatikollekaan! Vähän on sellaiset ristiriitaiset tunteet ollut kevään suhteen, niin kuin joka toisessa instapäivityksessä on täginä talvi ja joka toisessa kevät, hahah :D Toisaalta kevättä odottaa jo kovasti, mutta kuitenkin tämä talvikin on vielä kiva, kun pääsee pulkalla ja hiihtämään ym kivoja talvijuttuja! :) Ja onhan nyt vielä kuitenkin vasta Helmikuu, joten kyllä se kevätkin sieltä vielä tulee! :)
Lähdimme tänään tosiaan vanhempieni kanssa Ladun Majalle vähän hiihtämään ja minä ja Emilia oikeastaan molemmat kokeilemaan suksia tänä talvena ensimmäistä kertaa! Emilialla hiihto sujui heti ihan loistavasti ja taisi kaatuakin vain kerran ja jatkoi siitä taas matkaa! :) Viime talven muutamaa hiihtokokeilua ei voinut vielä oikein hiihtämiseksi sanoa, mutta nyt sujui kyllä jo niin hienosti, etten olisi edes uskonut! :) Ja niin reipas hiihtäjä olikin, että taidetaan huomenna mennä uudestaan kun itselläkin on viimein omat sukset!
Lilja olisi ollut myös innokkaasti menossa suksilla ja pulkkakyydin jälkeen testasikin "hiihtoa" mun suksien päällä! :)

Hiihtämisen ja pulkkailujen jälkeen käytiin vielä tuolla Ladun Majalla mehuilla ja paisteltiin makkarat reippaille hiihtäjille!:)Niin ja taisinhan se minullakin suksi vähän lipsua ja kerran menin myös pyllylleni, joten vähän olisi petrattavaa tässä hiihdossa varmaan kohta lähes kymmenen vuoden jälkeen! :D Mutta jospa nyt vielä muutaman kerran ainakin ehtisi tänä talvena vielä harjoittelemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti