8. helmikuuta 2015

Mini Rodini Drop1

Meille tuli Mini Rodinin ensimmäisestä dropista tytöille parit kesävaatteet ja tässä muutamia sovituskuvia niistä!


Tytöt edelleen vähän vaihtelevalla menestyksellä sovittelee uusia vaatteita ja etenkin kun kaivan kameran esiin niin Emilia joko juoksee karkuun ja sitten on turha haaveilla mistään sovituskuvista. Toinen vaihtoehto on myös se, kuten tässä lähiaikoina on käynyt, että tehdään kaikki temput ja ilmeilyt ja pienempi tietysti matkii KAIKEN nykyään isosiskonsa perässä!
Parhaiten nuo taitaa saada kuviin ilman mitään ilveilyjä ja hetkeksi paikoilleen jonkun leikkejen parissa, vaikka hauskojahan nuo neitien omat "esiintymis" kuvatkin on! :DMeille tuli tosiaan tästä ekasta erästä tuota Croco Map Aop kuosia sekä Alligator t-paita. Emilialle tilasin tuon mekon koossa 104/110cm ja Liljalle molemmat kokoa 92/98cm, jotka osui kyllä aivan nappiin. Hieman kasvuvaraa kesäksi, muttei liian suuria! 

Tilasin nämä meidän vaatteet BabyShopista, josta nämä sai muihin verkkokauppoihin verrattuna reilusti halvemmalla! Nyt näytti kyllä sielläkin hinnat nousseen, mutta aika hyvin oli kokoja kuitenkin vielä jäljellä!Emilian mekon malli oli minusta hauskasti vähän erilainen ja neiti itsekin ihastui noihin "liuhuviin" hihoihin! :) Liljalle puolestaan perusleggareiden pariksi otin tuon hauskan teksi paidan, joka taas sopii mainiosti juuri Liljalle! Usein lastenvaatteita ostaessa mieleen tuleekin, että tuo vaate sopii juuri jommalle kummalle ja nämä olivat kyllä juuri sellaiset! :) Harvoin ostan muutenkaan tytöille kahta täysin samaa vaatetta, vaikka samistella tykätäänkin! Usein valitsen joko samasta kuosista joko eri värit tai sitten kuten näissä samasta kuosista vähän eri vaatteet! :)

Tuossa mekossa ja leggareissa oli mielestäni myös ihana tuo "kartta" kuosi, johon ihastuin palmuineen ja muutenkin kesäfiiliksineen ja tuskimpa pelkkiä krokotiilin kuvia olisinkaan tytöille ottanut, mutta nämä oli niin kesäiset ja raikkaat!

Sinivalkoinen on muutenkin ihan kesäinen väriyhdistelmä ja tuo persikkainen t-paita oli myös todella kaunis!
Nyt siis vaan sitä kesää odotellen.. Ja seuraavaa droppia (vai kolmatta), josta odotan omia ehdottomia suosikkejani, eli delfiinejä ainakin tulossa vielä meille näiden lisäksi! :)

Tuliko muille tästä ekasta erästä Mini Rodeneja tai kenties samoja suosikkeja? :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin tilasin näitä aluksi järjettömän kasan, mutta lopulta meille jäikin muutama hassu vaate.. Otin Minealle 104/110 kokoa mutta esim tuo mekko oli liian iso ja sama juttu muidenkin mekkojen kanssa. Se pienempi koko on taas jo vähän liian sopiva niin en uskaltanut ottaa kesälle kumpaakaan. Ihaniahan noi kyllä olis ollut, mutta onneksi on vielä tulossa ne delfiinit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tuli myös muutama muu vaate, sitä beige/keltapohjaista tuota "kartta"-kuosia, mutta en tykännyt siitä kellertävästä väristä, joten ne lähti meilläkin takaisin! Meillä Emilialle tuo koko on juuri nyt mini rodinilta varmaan nyt parhaimmillaan, hieman on kasvuvaraa, muttei jää liian löysäksi! Tuo mekon malli olikin juuri sellainen, että sen melkein täytyy ollakin just sopiva, aika löysä tuossa oli kuitenkin tuo vyötärökuminauha, kun ei saa kiristettyä ja se on Emiliallekin vähän löysähkö. Nää on aina hankalia nää kaksois koot! :/ Mutta delfiinejä vielä odotellessa, ne näytti ainakin kuvien perusteella ihan ykkös lemppareilta! :)

      Poista