4. helmikuuta 2015

Lumisia maisemia ja tyttöjen talvivaatteet

Tänä talvena ainakin täällä meillä ollaan saatu nauttia oikein kunnon lumisesta talvesta! Viime talvena päästiin tammikuussakin pyöräilemään ja lumesta ei juuri ollut tietoakaan, niin nyt sitä sitten onkin riittänyt lähes viime talven edestäkin! :)
Vähän vaihtelevia kelit täälläkin välillä tietysti ovat olleet, mutta pääsääntöisesti sade ollaan kyllä saatu lumena ja aika isoja lumipenkkoja täällä on tienvarsilla! Onneksi mitään älyttömiä paukkupakkasiaan ei kovin montaa päivää ole ollut, joten etenkin lasten kanssa ulkoiluun on ollut kyllä aika mahtava talvi! :)
Ajatusten tasolla ainakin itse menen jo kevätfiilistelyissä, mutta silti tykkään tosi paljon myös ulkona juuri näistä lumisista maisemista ja me ollaankin tyttöjen kanssa yritetty tänä talvena niin sanotusti ottaa tuosta lumesta kaikki irti ja molemmat ovatkin innostuneet pulkkailuista ja stigailuista! Harmi vaan, että kamera tietysti usein jää kotiin etenkin kun tyttöjä lähtee pulkalla vetämään! Joitain kuvia tietysti löytyy puhelimella napsaistuina instasta @bymariannes nimimerkin alta.Tytöillä on tänä talvena ollut yhdet haalarit ja lisäksi yhdet ns. kauppatakit käytössä ja niillä on kyllä pärjätty mainiosti tämäkin talvi! Emilialle ostin Pompin haalarin syksyllä tämän talven mallistosta ja Liljalla puolestaan on Mini A Turen haalari ja näitä ollaankin käytetty ihan päivittäisessä ulkoilussa ja Emilialla kerhossa!

Emilialla on ollut myös ns. kauppatakkina Mini A Turen takki, joka mahtui vielä viime talvelta hyvin päälle ja varmasti siirtyy meillä vielä Liljalle mahdollisesti seuraaviksi kahdeksi talveksi! Tuosta kuosista olen tykännyt ihan hirmuisesti ja takki sopii mielestäni hyvin kaupunkikäyttöön siistimpänä takki, mutta myös housujen kanssa tuota ollaan käytetty myös ulkoillessa!Liljalle ostin myös oman kauppatakin syksyllä Pomp de Luxilta! Emilian takkia on tullut käytettyä ehkä enemmänkin juuri aina kaupppareissuilla, mutta Liljalle sujahtaa usein myös haalari päälle ja hieman kyseenalaistinkin itselleni juuri edellisellä kauppareissulla tuon tarpeellisuutta, etenkin kun neiti tuntuu syöksyvän tuonne lumihankeen aina ensimmäisenä kun mennään ovesta ulos! :)

Ihanahan tuo on, mutta jos yhtään ollaan ulkona niin, että Liljakin saa itse kävellä, niin mielummin laitan haalarin ja säästytään märiltä housuilta! :)Mites muut, onko muuallakin ollut yhtä talvisia maisemia ja vieläkö jaksatte niistä nauttia vai kutkutteleeko kevät jo mielessä? :)

2 kommenttia: