6. helmikuuta 2015

Kodin uutuuksia ja sisustusjuttuja

Mun on pitänyt monet kerrat tehdä vähän sellaista sisustuspostausta meiltä, sillä muutamia uusiakin juttuja ollaan kotiin saatu hankittua! Jotkut varmasti onkin täällä vilahdellut, mutta taas täytyy sanoa, että instaan nämä päivittyvät kyllä aina melkein ensimmäisenä, enkä tänne blogiin näitä ole muistanut oikein "esitellä" vaikka osa jo onkin hankittu jo syksyn puolella!

 Tuosta Instagramista mainitsenkin vielä sen verran, ennen kuin päästään itse aiheeseen, että sinne vaihdoinkin oman käyttäjä nimeni jokunen aika sitten ja sieltä minut löytää tosiaan @bymariannes tunnuksella! Blogi on mulla hieman ehkä hidastanut tahtiaan ja tänne yritänkin edelleen kirjoitella enemmän niitä tyttöjen juttuja, meidän arkikuulumisia ja tietenkin lastenvaatehöpinöitä enimmäkseen! :) Tosin silloin tällöin myös vähän sisustusjuttuja, leivontaa, herkkuja ja vähän milloin mitäkin oman mielenkiinnon mukaan! Instagram mulla päivittyy aika tiuhaankin tahtiin, se kun on vaan niin nopea tapa laittaa aina muutama kuva arkitouhujenkin lomassa ja sinne tosiaan laitan vähän enemmän sitten kaikkea muutakin ja ehkä vähän enemmän noita sisustusjuttuja ja muita omiakin juttuja! Siksi koin myös tuon uuden käyttäjänimen vähän enemmän "minuna" tuolla istassa ja blogissa jatketaan samaan malliin kuin ennenkin, vaikka toki samojakin kuvia molemmista toki löytyy! :)Mutta siis nyt piti laittaa tänne bloginkin puolelle muutama kuva meidän kodin ns. sisustus uutuuksista! Kaikki on kyllä hankittu pikku hiljaa ja muutama kuva tuossa onkin vielä joulun jälkeen ja siksi vielä joulupöytäliinatkin paikoillaan! :)

Työpöytä hankittiin syksyllä ihan Ikeasta, sillä tällä hetkellä sitä tarvitaan eniten täällä yläkerrassa ja tuohon tilaan ei oikein muunlaista saisikaan ja tuo ikean pukkijalka systeemi on kuitenkin tarpeeksi siro ja yksinkertainen myös omaan makuuni! Pukkijaloilla pöydän saa kätevästi välillä poiskin, jos tarvitaan lisää tilaa, kuten juuri joulunajaksi pöytä vietiin pois, että saatiin joulukuusikin mahtumaan tänne paremmin! :)

Työtuoliksi olin jo pitkään haaveillut tuota Hayn About A Chair tuolia ja vihdoin joulun jälkeen tilasimme sen joululahjarahoilla Finnish Design Shopista ja vielä pienellä alella! Tällä kertaa ei tarvinnut mieheltäkään montaa kertaa kysellä mielipidettä tai taivutella ostopäätökseen vaan kerrankin oli tuolivalinnasta heti samaa mieltä! :)
Muutamia uusia kukkia kävin myös ostamassa ja niillä saa helposti kivaa kotoisuutta aikaan! Mikään viherpeukalo en todellakaan ole, vaikka tykkäänkin todella paljon sekä viherkasveista että leikkokukista ja varmaan siinä onkin yksi syy, miksi meillä aika tasaisin väliajoin vaihtuu nuo meidän kasvit! 

Mulla oli kova yritys saada meidän huonekuusi säilymään vielä ensi jouluunkin asti, mutta nyt se nuupottaa tuolla nurkassa, vaikka kasteltu sitä on! Ehkä sitten liikaakin! :D Samoin pelkään vähän pahoin meidän oliivipuun puolesta, sillä sekin on tiputtanut lähes kaikki lehtensä nyt talven aikana. Tosin samoin se teki edellisenä talvenakin, mutta heräsi kyllä henkiin viime kesänä terassilla ollessaan! :)

 


Olohuoneeseen mulla on ollut haaveena Normann Copenhagenin valkoinen Tablo, mutta siihen on vielä vähän säästeltävä ja toisaalta kun tytöt vielä paljon leikkivät ja pöyrivät tuossa olohuoneenkin lattialla, niin veisi kyllä paljon siitä tilaakin ja ehkä olisi vähän siinä edessä! 

Tällä hetkellä meillä paremmin toimii tuo Hayn Tray pöytä, jonka ostimme myös Stockan alesta syksyn hullujen päivien jälkeen ja se toimii nyt hyvin ennemmin sellaisena sivupöytänä, kun valitsin niistä sen toiseksi pienimmän koon! Tarvittaessa sen saa kätevästi illalla nostettua sohvan viereen, mutta päivällä ei ole siinä tiellä! Ajatuksena oli myös, että tuosta saa myös hyvän pienen yöpöydän vaikka meidän makuuhuoneeseen, sitten kun Liljankin sänky siirretään meidän huoneesta tyttöjen yhteiseen huoneeseen!

Tämän pöydän muuten tullessa meille, mies ei ollut mun sisustusnäkemyksestä ihan yhtä mieltä.. Joulunkin aikaan tuossa pidettiin aika paljon kynttilöitä ja mies kutsuikin tätä vaan isoksi "kynttiläalustaksi" tai "tuikkurimpulaksi"! :D Hah, mä oon jo tottunut näihin uusiin nimityksiin näissä sisustusjutuissa, mutta niinpä vaan mieskin kantaa kahvikuppinsa tämän "rimpulan" päälle varmaan useammin kuin minä! :)

Pöydällä olevat Hayn Kaleido tarjoiluastiat sain veljeltäni ja hänen tyttöystävältään joululahjaksi ja ne olikin jälleen aika nappivalinta meille värejenkin puolesta! :)Näitä meidän tai mun sisustushaaveita on hankittu tosiaan aika pikku hiljaa ja kuten edelläkin mainitsin hankkineeni nuo edellisetkin jonkinlaisesta alesta, niin hieman ennen joulua ostimme myös tuon Kartellin Componibilin myös Stockmannin sisustusalesta! "Eteiskäytävään" tuo musta sopii todella hyvin, pienenä säilytysjärjestelmänä ja musta tuo vähän ryhdikkyyttä tuohon tilaan! Valkoista Kartellia kävinkin joskus Vepsäläisellä katsomassa, mutta se oli mielestäni vähän liian kellertävä, ja toisaalta tykkään tuosta mustasta vielä enemmän! 


Aikamoinen alehaukka taidan olla näiden sisustushankintojen suhteen (kuten muutenkin:D ) ja aika tarkkaan mietinkin aina seuraavan hankinnan omalta sisustushaavelistalta, joka sekin on ollut aika selkeä jo pidempään! :) Nyt olisikin taas Stockmannilla hyvä -20% kantis ale helmikuun ajan yhdestä Kodin tuotteesta koodilla FEB15HOME. Jokohan seuraavaksi hankkisi tyttöjen huoneeseen String Pocket hyllyn, joka meiltä jo olohuoneesta löytyy tai makuuhuoneeseen olisi toiveissa myös Hayn Hee tuoli, sitten kun saadaan se huone taas kokonaan meille, mutta se taitaa olla vasta ehkä kesän juttuja! :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja hankintoja, kovin myös omaan mieleen! Osa kuvista vois olla vaikka meiltä ;) Ja toinen alehaukka ilmoittautuu ;) Ale ostoista tulee paljon parempi mieli ;) Tuo valkoinen tuikkukippo on aika kiva, minkäs se on? Mulla löytyy nuo saman maljakotkin ja kaleidonit ;)

    VastaaPoista
  2. Ale hankinnoista tulee kyllä parempi mieli, kun itsekin haluan sellaisia harkittuja ja kestäviä hankintoja jotka on itsessään jo kuitenkin hinnakkaapia niin niistä jo pienikin alennus jo tuntuu ihan mukavasti lompakossa! :) tarkoititkohan tuota "timantin" muotoista tuikkukippoa? Se on kgdesignin sellainen silikonituikkukuppi. Nuo on kyllä kivoja ja edullisia myös! Pari meiltä löytyy itseltä ja näitä olen ostanut joskus myös joulu tai muiksi lahjoiksi! :)

    VastaaPoista