12. helmikuuta 2015

Emilian synttärit ja ariel kakku

Moikka moi!

Täällä vietetään kahden päivän päästä synttäreitä ja vähän inspistä synttäri ideointiin yritin nyt kerätä vähän näidenkin kuvien avulla, jotka tänne blogiin jäikin viime kesältä laittamatta, kun Emilia täytti 3-vuotta! Täältä pääsee tosiaan kurkkimaan Emilian 3-vuotis synttäreistä ns. ensimmäisen osan ja sukulaisten kanssa juhlittiin neidin silloisen toiveen mukaan "Ariel" teemalla! :)
Nyt lauantaina vietetänkin ystävänpäivää ja meillä se tarkoittaa vielä myös Liljan syntymäpäivää ja sunnuntaina olisi tarkoitus juhliakin jo 2-vuotiasta tyttöä! :)
Vaikka Ystävänpäivä meidän perheessä on jäänyt vähän taka-alalle synttärisankarin juhlien myötä, niin luulenpa, että ehkä vähän jotain ystävänpäiväteemaan viittaavaa olisi kekkereille tulossa! :) Onhan Lilja meidän Ystävänpäivän prinsessa, niinkuin syntymästä asti on sanottu tai oikeastaan jo siitä kun laskettu aika saatiin selville! Ja neiti vielä oli niin täsmällinenkin, että saimme sen oman ystävänpäivä prinsessan! <3Emilian synttäreille viime Elokuussa tein tosiaan tuollaisen merikakun tai "Ariel kakun" niin kuin meidän suuri Ariel fani silloin halusi! :) Tällä kertaa taitaa perinteinen täytekakku jäädä tekemättä, sillä en ole mikään kovin hyvä täytekakun leipoja, eikä ainakaan meidän perheessä siitä kovin paljon välitetäkään!Lilja ei vielä sen ihmeempiä toiveita osaa sanoa, mutta isosisko esitti jo toiveen jätskikakusta, joten sellaista siis ainakin luvassa! :) Ehkä jotain pinkkiä ja varmaan jotain muutakin täytyisi vielä keksiä! :D

Onkos muilla jo Ystävänpäivälle suunnitelmia? :)

3 kommenttia:

 1. Mä meinasin leipoa lasten kanssa, kun Miekkonen on luokkakokoustamassa. Seuraavana päivänä kun on laskiainen, niin mitäpä sitä muuta kuin laskiaispullaa :)

  Tuo jätskikakku onkin muuten hyvä idea. Taidan itsekin tehdä sellaisen Eepun 4v kaverisynttäreille. Lapset kun yleensä ei kakuista välitä...

  VastaaPoista
 2. Hei, onko tuo olohuoneen matto mistä ostettu? :) -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tuo matto on Annon matto ja ostettu noin vuosi sitten Kodin Ykkösiltä! Myös Anttila on ainakin myynyt tuota mattoa ja kannattaa vilkaista myös net anttilasta! :)

   Poista