13. tammikuuta 2015

Viikonlopun pikareissu ja lasten tuliaiset

Viikonloppuna tehtiin miehen kanssa päivän reissu Tampereelle ihan kahdestaan! Aamulla vietiin tytöt alkumatkasta mun vanhempien luo ja jatkettiin kahdestaan matkaa, jotta ehdittäisiin paremmin päivän aikana kiertää molempien "pakolliset" paikat, kun matkoihinkin meillä täältä menee se parisen tuntia suuntaansa ja lauantaina vielä shoppailuaikaa on vain siihen kuuteen saakka!Hyvin kuitenkin ehdittiin Stockalle, Design Boulevardille (joka viime reissulla jäi käymättä), Koskikeskukseen muutamaan liikkeeseen, Ikeaan hakemaan keittiön hyllyä ja tytöille pöytää sekä Idea Parkiin myös muutamaan kauppaan! Aika nopeaa toimintaa kyllä oli ja noihin mun tärppeihin vielä miehen varmaan kymmenen eri urheilukauppaa, jotka mies sahasi myös noiden mun "pysähdyspaikkojen" välissä!


Liljalle lähdettiin Ikeasta hakemaan sänkyä, joita sitten ei juuri tuona päivänä ollutkaan Tampereella, mikä jäi vähän harmittamaan, kun se olisi ollut meillä oikeastaan kaikista tärkein! Seuraavana päivänä kun katsoin koneelta taas varastosaldoa, niin näytti sitä taas löytyvän Tampereen Ikeasta! :/ Ei ihan osunut nappiin, mutta saatiin ainakin tytöille tuo muutaman euron pöytä, josta tytöt saa hyvän piirustus/leikkipöydän alakertaan!


Poikkesin nopeasti myös Tigerilla ja sieltä tein tytöille taas aika kivoja löytöjä ihan muutamalla eurolla! Molemmille tytöille ostin tuollaiset parin euron eväsrasiat (toinen puuttuu kuvasta) ja samalla tulikin todistettua taas, ettei nuo ihan halppisjutut todellakaan aina kestä, sillä Emilia sai jo omasta pingviinilaukusta kantosalvan rikki heti samana iltana! No, vaari vei laukun heti korjattavaksi ja kiikutti sen meille takaisin seuraavana päivänä! :D ehkä kuitenkin sen muutaman euron arvoinen ostos joka tapauksessa! :)


Emilia on muutamaan kertaan myös halunnut itselleen pientä kassia (niin kuin äitilläkin aina on :D ) ja Hm:ltä silmiin osuikin tuo Hello Kitty laukku, jonka nappasin myös mukaani! Nyt on neidilläkin oma laukku, mihin saa aarteitaan laittaa, mutta ehkä me säästellään tätä vielä kesään asti ihan sisäleikeissä, ennen kuin pääsee kaupungille mukaan! :D Aika tärkeänä on neiti kulkenut sisälläkin laukku olalla, oma huulirasva ja leikkipuhelin laukkuun sullottuna! :D


Mitäs sanotte näistä meidän tyttöjen tuliaisista? Muutaman euron turhuuksia vai hyviä halpis löytöjä? :)

1 kommentti:

  1. Hyviä halpislöytöjä ehdottomasti! :) Itekin menossa samaisille ostoksille tässä joku päivä... ;)

    VastaaPoista