9. tammikuuta 2015

Uusi Vuosi

Moikka moi!

Tiedän, tää tulee nyt taas niin myöhässä, mutta (joulun) ja uuden vuoden jälkeen on aika kulunut lähinnä tyttöjen kanssa uusilla leluilla leikkiessä ja lähes joka päivä ollaan oltu pihalla laskemassa pulkkamäkeä tai stigalla, jonka tytöt sai joululahjaksi! Koneella istuskelu ei oikein ole nyt innostanut, joten vähän tulee nyt näin jälkikäteen näitä juttuja! :)

Uuden vuoden aattona oltiin myös tuossa meidän pihassa laskemassa mäkeä ja taisikin meillä kaikilla olla niin kiire mäenlaskuun, että molemmat unohdettiin miehen kanssa avaimet sisälle! No onneksi vara-avain ei ole kaukana ja soitettiinkin mun vanhemmat meille samalla pulkkailun jälkeen uuden vuoden kakuille! :)

Kokeilin ensimmäistä kertaa superhelppoa Daim-juustokakkua ja ehdottomasti tuota herkkua täytyy tehdä toistekin!
Illalla valettiin tinat ja alkuillasta lähdettiin vielä uudestaan pihalle katsomaan raketteja!
Sen jälkeen olikin tytöt aika hyvin väsytetty ja tyttöjen simahdettua sänkyyn pelailtiin miehen kanssa tyttöjen joululahjaksi saamaa Afrikan tähteä, aika mmonta peliä! Lapsuudesta muistankin Afrikan tähden olleen varmaan meidän pelatuin lautapeli ja Emilian kanssa ollaan myös harjoiteltu peliä jo aika hyvin!
Uuden vuoden päivänä perus nakkeja perunasalaatin kanssa uuni juustoperunoita tacosalaatin kanssa.

Illalla vielä herkuteltiin Nachopellillä, jota ollaankin jo monena vuotena tehty aina uutena vuotena!Aika herkutteluksi meni koko vuoden vaihde, joten pulkkamäet sentään on ehkä vähän olleet apuna! :D

Mites muiden vuoden vaihteet meni ja vuosi on alkanut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti