31. tammikuuta 2015

Palace Pets ja Lindexin kevät asut tytöille

Moikka moi!


Pitkästä aikaa taas postausta ja ajattelinkin laitella ihan muutamat kuvat tytöille ostamistani uusista Lindexin uutuuksista ja vähän tyttöjen varmaan tämän hetken lempileikeistä!


Niinkin arkisista jutuista, mutta ainakin itsestäni pitkältä tuntuneen "tauon" jälkeen en osaa nyt oikein mitään järkevämpääkään laittaa! :)

Kevät uutuuksia tuntuukin nyt tippuvan taas joka merkiltä ja kivijalkaliikeisiinkin saapuu vähän väliä jotain uutta ja tytöille olenkin joitain kivoja löytöjä jo tehnytkin kevättä ja kesää ajatellen!


Ihanaa, kun tulee taas värejä ja nämä Lindexin kisu mekko ja paita olivatkin mielestäni aika suloiset ja pirteät kevääksi! Itseasiassa olimme Emilian kanssa viime viikolla kahdestaan liikkeellä ja hän sai tällä kertaa valita itselleen yhden paidan tai mekon ja nämä olivatkin oikeastaan hänen valinnat tytöille! :)
Meillä ei oikeastaan ole ns. eri vaatteita esim kerhoon ja kotiin ja tykkäänkin tytöille ostaa myös tällaisia leikkisiä ja lapsekkaitakin vaatteita myös niiden siistimpienkin vaatteiden rinnalle! Emilia vielä on antanut minun päättää mitä vaatteita puetaan, mutta joskus saattaa esim kerhoaamuna sanoa, että haluaa esim jonkun (arkisen)mekon päälle. Jonkun verran isompi kuitenkin jo kaupoissakin katselee joitain vaatteita ja saattaa tykästyä myös johonkin ja välillä yritänkin nähdä nuo vaatevalinnat myös tuon 3-vuotiaan silmin ja valita jotain perusvaatteita myös sitä my little ponya tai muita tytönkin suosikkeja! :)
Tämän hetken suosikki leikkejä meillä on tosiaan kaikenlaiset prinsessa, koti ja barbileikit ja nyt aika kovassa huudossa on ollut nämä joululahjaksi saadut Palace Pets jutut! Prinsessojen lemmikkien turkit pestään ja harjataan moneen kertaan ja kauneushoitola onkin ollut lemmikeillä aika kovassa käytössä! :D

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! En olekaan vielä Lindexin kevätmallistoa käynyt kurkkimassa. Meilläkin Palace Petsit ovat tämän hetken suosikkileluja. Palace Pets kirjoja luetaan myös iltasaduksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindexille oli tullut kyllä kivoja kevät uutuuksia, pari juttua jäi vähän vielä kaivelemaankin! :) Nuo Palace petsit oli meillä Emilian oikeastaan ainoita joululahjatoiveita ja näillä on leikitty mpl ponien ja prinsessojen kanssa päivittäin! :)

      Poista