1. tammikuuta 2015

Joulu 2014

Moikka moi vaan taas kaikille ja oikein ihanaa alkanutta Uutta Vuotta!

Niinhän siinä kävi, niin kuin ennen joulua jo vähän aavistelinkin, etten tänne blogin puolelle ehtisi ennen Uutta Vuotta tulla kirjoittelemaan, joten nyt vielä luvassa ensin vähän Joulu postausta ja toivottavasti piakkoin jo Uutta Vuotta, ettei kovin pitkälle tammikuuta ehditä.. :)


Joko kaikilla alkaa jo Joulu tursota korvista ulos :D Varoituksen sana siis, jos näin on, sillä nyt näitä joulukuvia tursuaa täälläkin vielä pitkä liuta, sillä tänne blogiin haluan nämä muistot myös säilöä, ettei käy niin kuin viime vuonna, että koko joulupostaus jää laittamatta, kun mennään jo pitkälle tammikuulla, eikä sitten kehtaa näitä tänne enää laittaa! :D

Aluksi mietin, että teen kaksi postausta, meidän aattoaamusta kotona ja sitten toisen Aattoillasta, mutta tässäpä nämä nyt kaikki yhdellä kertaa niin ei jää niin pitkäksi aikaa roikkumaan! :)

Jouluvalmistelut saatiin tosiaan tänä vuonna hoidettua jo hyvissä ajoin, eikä onneksi tullut sellaista viime tipan paniikkia, vaan päästiin jo hyvissä ajoin nauttimaan joulusta!

Joulutunnelmaa ja joulun toivotukset postauksessa ennen joulua laitoinkin jo muutamia kuvia meidän joulukodista ja tuohon alkuun laitoin vielä muutamat lisää, joita aattoaamuna napsin! Tämä olikin nyt ensimmäinen joulumme uudessa kodissa ja ehkä siksikin tänä vuonna joulu tuntui hiipivän mieleen yhä voimakkaammin ja omassa kodissakin teki mieli laittaa nyt kunnolla omaakin joulua!

Aattoaamua vietettiin tosiaan meillä kotona ihan oman perheen kesken ja tytöt saivat avata muutamat ystävien ja tonttujen yöllä kuusen alle jättämät paketit jo aamulla! Kaikkia paketteja ei siis vanhemmilleni lähdetty viemään, sillä joulupukkikin toi illalla omat lahjansa! :)

 Liljan varmaan paras lahja taisikin olla tuo kissa, joka maukuu ja kehrää ja sitä on nyt kannettu mukana joulun jälkeen ihan joka paikkaan! :) Meidän kissa-fani sai nyt oman kissan ja siitä on meinannut tulla välillä kunnonkin huuto, jos kissaa ei yhtäkkiä löydykään jostain tai varsinkin jos sisko sattuu lainaamaan kissaa! Tytöt sai yhteisinä lahjoina myös muutaman Emilian kovasti toivomia Palace Pets lemmikkejä ja Emilia niistä hänen ehdottomat suosikit Tuhkimon "Pinja-koiran" ja Arielin "Heli-kissan"! Joulupukki tonttuineen oli myös kuullut tuon Emilian oikeastaan ainoan joululahjatoiveen Pinja-koirasta ja muista prinsessojen lemmikeistä ja saikin vielä lisäksi niiden kauneushoitolan, joka on ollut aikamoinen hitti myös nyt joulun jälkeen! :) Niistäkin siis varmasti vielä lisää jossain vaiheessa, sillä ainakin nyt joulun jälkeiset välipäivät onkin vain rentoiltu ja leikitty uusilla leluilla! :) Jouluaaton iltapäivällä suuntasimme vanhempieni luo suoraan joulupöytään, äitini valmistamien jouluruokien pariin!Tytöt odottelikin kovasti jo joulupukkia, molemmat hieman ehkä jännittyneenää, mutta Emilia myös vähän innoissaankin ja illan kohokohta taisi ollakin, kun viimein joulupukki saapui! :)
Emilia uskaltautui aika reippaastikin joulupukin syliin ja lauloi vielä reippaasti tuiki tuiki tähtösen ja joulupuu on rakennettu. Lilja oli aluksi ehkä vähän epäileväinen ja meidän touhuneitikin hiljeni joulupukin sylissä ja keskittyi enemmän katselemaan kirjaa! Reippaasti kuitenkin molemmat siinä istui, vaikka joku kissa varmaan Liljan kielen veikin! :DIlmeisen kilttejä tyttöjä meillä tuntui olevan tänäkin vuonna ja loppuilta menikin paketteja avatessa kummien kanssa uusia leluja ihastellessa! :)Joulupäivänä pakattiin auto taas vielä täyteen ja suunnattiin vielä mieheni mummolaan taas joulupöytään ja siitä miehen siskon, mummun ja papan kanssa viettämään vielä joulupäivän iltaa sekä tapanin päivää, papankin luona muutaman tonttusten jättämien pakettejen parissa! :)

2 kommenttia:

 1. Ihana joulupostaus! :) Meillä Taika taisi saada ihan liikaa lahjoja, sillä viime päivinä ei oo edes muistettu jouluna saatuja lahjaleluja ollenkaan :D No, ehkäpä ne lelut riittää koko täksi vuodeksi, eipähän ainakaan tarvi lisää hankkia nyt ;)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Saisinko kysellä, mistä tuo teidän olohuoneen iso kello on? :) Se on tosi kiva!
  Hauskaa alkanutta vuotta! :)

  //R

  VastaaPoista