23. joulukuuta 2014

Joulutunnelmaa ja joulun toivotukset!

 Moikka moi vaan vielä kaikille täältä joulutouhujen keskeltä! Tulin tänne toivottelemaan vielä hyvää joulua kaikille ja muutamia jouluisi tunnelmia meiltä, ennen kuin rauhoitutaan joulun viettoon!


Viikonloppuna saatiin onneksi hoidettua vielä viimeiset tontun touhut ja viimeiset joulutarpeet sekä kuusikin haettua! Joulusiivouskin tehtiin jo viikonloppuna, mutta imurilla on saanut kyllä käyttää ihan kiitettävästi, nyt kun tänä vuonna haluttiin ihan oikea joulukuusi! Veikkaan että noita havunneulasia löytyy täältä vielä helmikuussakin, mutta onhan tuo kyllä kaiken sen arvoinen ja niin hieno! :)
Osa kuvista on nyt otettu jo noin viikko sitten, kun otin Liljasta muutamia jouluisia kuvia! Eilen vielä ompelin Marimekosta ostamaani joulupöytäliina ja tänään aamulla leivottiin vielä toinen satsi pipareita ja vasta sen jälkeen uskalsin laittaa pöytäliinan paikoilleen! Joku tonttu on varmaan meillä käynyt syömässä pipareita, kun eilen ei kaapista enää öytynyt yhden yhtä, vaikka luulin tekeväni vähän isomman satsin! :) Mutta siis nyt onkin oikeastaan jouluvalmistelut hoidettu ja saa vain olla! :)Muutaman kuvan yritin vielä meiltä ottaakin, mutta kello taisi olla jotain puoli kolmen paikkeilla, kun sain pöytäliinankin pöytään, joten kuvista ei kyllä tuohon aikaankaan tullut enää oikein mitään! Tässä nyt kuitenkin muutama ja huomenna täytyy ottaa vielä valosaan aikaan parempia, mutta joulunaika me ollaan aika lailla taas menossa, joten tiedän että hyvällä tuurillakin ehdin vasta lähempänä uutta vuotta (tai sen jälkeen) tänne taas paremmin! :)
Lahjat on myös saatu jo paketteihin ja kuusen alle laitettiinkin jo vanhemmille ja muille vietävät paketit! Mulla oli ensin ideana, että haluaisin sellaisen vähän pienemmän kuusen, joka laitettaisiin tuohon ostamaani Tine K:n  isoon koriin, mutta joulukuusta mennessämme hakemaan muutinkin mieleni ja halusin tuon ison joulukuusen, nyt kun vihdoin uuteen kotiin oikea kuusi saatiin ja isompikin tuohon mahtui! :) Nyt tuohon koriin laitettiin tyttöjen paketit ja se onkin ollut vielä tytöiltä piilossa, sillä ystävien tuomia lahjoja lukuun ottamatta tyttöjen lahjat meille tuo tietenkin tontut ja illalla vielä mummilaan tulee joulupukkikin! :)

Itselleni en tänä vuonna sen kummempaa lahjaa toivonut, sillä ostin tuossa hieman ennen joulua meille Stockmannin alesta vihdoin tuon Kartellin Componibilin! Valkoinen joulu on ollut toiveissa ja näillä näkymin se näyttäisi ainakin toteutuvan! :)Oikein ihanaa Joulunaikaa vielä kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja ihanaa joulua myös teille!
  Ps. Meidän neidillä on tuo sama enkelitunika, se on IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo enkelitunika on kyllä ihana, etenkin nyt joulun alla sitä tuli käytettyä paljon! Kiitos jouluntoivotuksista, minä toivottelen nyt hyvää uutta vuotta jo, kun blogi oli vähän hiljaisempi joulun jälkeen! :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia joulukuvia täällä ja myös Instan puolella (sinne en taidakaan pystyä kommentoimaan?)! Sun blogitekstejä oon suht ahkerasti lueskellut tässä alkutalvenkin mittaan, mutta usein kommentointi on päässyt unohtumaan :-P
  Ihanaa joulun aikaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja mukava, kuulla että täällä pysytään mukana vaikka mun postaustahti onkin välillä vähän vaihtelevan tasaista (tai epätasaista)! :) Mukava jos jaksatte jättää välillä kommenttejakin, ne ilahduttavat aina! Oikein ihanaa uutta vuotta sinne! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja oikein ihanaa Uutta Vuotta teille! :)

   Poista