15. joulukuuta 2014

Joulukalenteria ja Joulukortteja

Ajatella, että nyt on jo 15. päivä tai 15. luukku saatiin tänään avata jo joulukalenterista!

Tänä jouluna taisi olla oikeastaan ensimmäinen kerta, kun meillä on joulukalenteri, en muista oliko meillä viime jouluna edes perinteistä suklaakalenteria vielä! Nyt Emilia on jo sen verran iso, että ymmärtää kyllä jo tuon joulukalenterin ideankin ja mukava saada ja avatakin jo pieniä paketteja!Ihan pelkkää suklaakalenteria en tytöille halunnut, mutta toisaalta joka päivälle ei kuitenkaan tarvitse mielestäni olla mitään suurta tai erikoista!

Koska tykkään myös askarrella ja halusin jotain muuta kuin sen pelkän suklaakalenterin, niin askartelin pieniä paketteja, jonka tonttu on meillä tuonut aina yön aikana Emilian huoneessa olevan kuusen alle tai "kuuseen roikkumaan" seinälle! Hauska idea olisi ollut laittaa kaikki paketit seinälle ihan kalenterimaisesti, mutta ainakaan tuon pienemmän toimesta ne ei varmasti olisi pysyneet paikallaan jouluun asti! :)
Paketteihin sisältöä tuli ostettua jo hyvissä ajoin jo varmaan lokakuun lopulta, kun idean kalenteriin keksin! Suurimmassa osassa on ihan noita Emilian suosikki mlp suklaita, joulusuklaita tai muita herkkuja! Noita herkkuja on yhdessä paketissa aina tietenkin kaksi, sillä pienempikin osaa kyllä jo katsoa, jos jääkin ilman!

Lisäksi paketeista löytyy tarroja, pinnejä ja pompuloita, piparkakkumuotti ja parissa paketissa on hieman isompi juttu, jotka olisin muutenkin tytöille ostanut, mutta nyt ne tulevat sitten tässä joulukalenterissa.

Ensimmäisestä paketista tulikin tuo hauska Talven Taikaa tarrakirja, jossa on 24. päivälle tarroja ja aina oma sivu mihin niitä saa laittaa! Emilia varsinkin tykkää tämmöisistä "pikkunäpertelyistä" ja tarrakirjaa ollaankin täytetty joka päivä aina vähän kerrallaan!

Täällä onkin joka aamu herätty siihen, kun yleensä Emilia nousee sängystä katsomaan, onko tonttu tuonut paketin ja mitä pientä sieltä aina löytyy! :)Joulukortteja askarreltiin myös tänä vuonna ensimmäistä kertaa valokuvakorttejen sijaan!Emilia kun tykkää askartelusta todella paljon, niin tänä jouluna lähetettiin tällaiset yksinkertaiset hyasintit joulutervehdyksenä! Näitä oli kiva askarrellakin Emilian kanssa aina muutama kerrallaan ja Emilia tykkäsikin tuosta silkkipaperin repimisestä, rypistämisestä ja liimailusta! Helppo pikku puuhaa muutenkin jo tommaselle 3-vuotiaalle! :)Eilen napsin Liljasta muutamia "joulukuvia" ja täytyisi jokupäivä koittaa ottaa vielä molemmista, kun Emilia oli eilen mummilassa! Aika ihania tuli kuitenkin jo Liljasta, mutta nyt ei ollut sitä hirveää stressiä kuvien onnistumiseen ja niiden teettämiseen ja lähettämiseen ajoissa! :)

Olisi kiva kuulla, millaisia joulukalentereita muilla on ja onko lapsien valokuvajoulukortti ihan välttämättömyys, vai onko muillakin askarreltu vai kenties ihan tavalliset kaupan joulukortit? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti