29. marraskuuta 2014

Tyttöjen juttuja

Tällä viikolla Emilialla oli ollut kerhossa roolileikkejä ja kerhon kolme tyttöä Emilia mukaan lukien olikin leikkineet kampaamoleikkejä! Yhtään ei kyllä epäilyttänyt, etteikö meidän neiti niistä olisi pitänyt, mutta kotiin kun päästiin, neiti ilmoitti heti, että meille pitäisi tehdä oma kampaamo kotiinkin! :)Ja mikäs siinä, Liljan päikkäriaika saatiinkin hyvin kulutettua vuoronperään kampauksia toisillemme tehden ja samalla tietysti leikkien äiti-ja tyttöprinsessaa! :) Ja näitä kampausleikkejä ollaankin itseasiassa leikitty aika ahkeraan nyt joka päivä ainakin jossain välissä! :)


Emilia keräili kaikki pinnit, pompulat, pannat ja korut huoneestaan ja välillä loihdittiin ponikampausta, prinsessakampausta ja ties mitä! :) Itse sain päähäni kasan pinnejä, niitä kun on kertynyt noille meidän prinsessoille ihan vain muutama ja kaikkihan ne on kampaukseenkin laitettava! :D

Välillä on ollut pienempi prinsessakin leikeissä mukana, tosin se pienempi prinsessa vetää usein vähän reteämmin kruunun väärinpäin päähän, kaulaliinan kaulaan, kumpparit jalkaan ja kiskoo kaikki pompulat päästään mitä sinne suinkin vain yrittää laittaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti