4. marraskuuta 2014

Naamiaisia ja uudet rodinit

Moikka moi!


Vähän vielä Halloweenia tai oikeastaan meidän pieniä naamiaisia, joita Emilia keksi viettää, kun kerhossa viime viikolla oli myös vähän naamiaisteemaa! Meillä sen kummemmin ei Halloweenia yleensä olla juhlittu, mutta jotain pientä teemaan liittyvää on kuitenkin lasten kanssa aina keksitty! :)
Parisen viikkoa sitten meille tuli Baby shopilta tytöille uusia Mini Rodineja, tai eihän ne nyt enää niin uusia ole, mutta itse innostuin näistä vasta nyt vähän myöhemmin! Mikään Mini Rodini fani en ole koskaan ollut ja meillä olikin vasta kesällä tytöillä muutama mekko Mini Rodinilta ja nyt näistä syksyn jutuista vain tuo seeprakuosi oli oikeastaan ainut sellainen meidän juttu! Lisäksi Emilialle olen etsinyt yksiväristä tumman violettia peruspaitaa ja se löytyikin myös sopivasti Mini Rodinilta!Lindexillä jokin aika sitten huomattiin myös nuo Bambi naamarit ja niinpä saatiinkin vähän tuollaiset eläin teema naamiaiset! :) Ei mitään erikoista, mutta pientä ja simppelia ja tytöt oli kyllä innoissaan! :)Lindexilläkin kiertäessä oli aika paljon myynnissä juuri kaikkea lepakko kuvioisia tai muita vastaavia halloween vaatteita, mutta ne ei jotenkin muhun ihan iskenyt ja tuskin niitä tulisi paljon käytettyä sitten myöhemmin! Näistä tytötkin tykkäsi ja näihin eläinjuttuihin olen ihastunut niin että vähän samaa teemaa on tulossa myös tyttöjen huoneeseenkin! Muun muassa ihanan Finlaysonin Pesue pussilakanan lisäksi, mutta niistä lisää myöhemmin :)Vietettiinkö muilla Halloweenia tai naamiaisia? :)

3 kommenttia:

 1. Ihanat Mini Rodini vaatteet. Meillä on minillä kans Lindexin naamari (kettunaamari) ja Halloween vieteltiin ihan kotosalla ja käytiin pienellä karkki vai kepponen -kierroksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä Tykkään kans etenkin juuri tuosta seepra mekosta ja mini rodinilla juuri tuon mallisista mekoista yleensäkin! :) heh, mä muuten lindexillä pitkään mietin, että onko tuo naamari lettu, vai bambi vai mikä, enkä kyllä edelleenkään oo ihan varma kumpi Se on:D mutta bambilsi sitä meillä nyt sanotaan! :) karkki vai kepponen kierros kuulostaa myös hauskalta! :)

   Poista
 2. Tuo seeprakuosi onkin kiva! Meille ei sitä tullut, mutta harlekiinipaitaa tuli vaaleanpunaisena. Mielestäni tuo seepra oli kuitenkin toiseksi kivoin noista syksyn kuoseista =) Olimme reissussa halloweenina ja hotellilla oli hienot Halloweenkoristeet kyllä =) Ja tyttö sai pari yllätystä, muuten emme halloweenia juhlineet!

  VastaaPoista