10. marraskuuta 2014

Isänpäivä ja talvista viime viikkoa!

Moikka moi vaan kaikille!


Ihan ensin vähän isänpäivän tunnelmia, joka meillä aloitettiin jo oikeastaan lauantaina mun vanhempieni luona veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa! Viime viikolla Emilia oli kerhossa tehnyt hienon kortin isille sekä leiponeet keksejäkin, eikä salaisuus meinannut taaskaan oikein pysyä salassa loppuun asti, kun neiti pomppasi aamulla ylös sängystä huutaen, että nyt on äiti isänpäivä, käydään hakemassa ne keksit ja kortti isille! :)


Aamupalat tarjoiltiin tietysti sänkyyn ja pian lähdettiinkinkin viettämään päivää vielä tyttöjen isomummolaan, papan ja miehen siskon kanssa! :)


Viikonloppu meillä menikin tosiaan aikalailla meidän molempien sukulaisten kanssa, mutta viime viikonloppuna päästiin mieheni kanssa viettämään päivää pitkästä aikaa ihan kahdestaan, kun molemmat tytöt oli mummilassa päivän leikkimässä! Viime viikolla käytiin myös mummin ja Emilian kanssa katsomassa Muumit Rivieralla ja koko elokuvan ajan Emiliakin jaksoi istua penkissään ja katsoa elokuvan loppuun, vaikka elokuvan muumit olikin kuulemma vähän erilaisia kuin "oikeat" muumit! :)
Viime viikollahan saatiin tosiaan vielä se kunnon ensilumikin maahan ja päästiin taas muutamana päivänä vähän pulkkailemaan! :) Tosin täältä ainakin alkaa olla taas kaikki lumi sulanut pois ja uutta lunta kyllä minä ainakin odottelen jo kovasti! :)
Kyllä oli taas erilailla intoa ulkoiluun, kun pääsi laskemaan pulkalla ja tekemään lumienkeleitä! Ja tietysti olihan muutenkin valoisampaa kuin maa oli valkoinen! :)Täällä ainakin oltiin jo niin fiiliksissä tuosta lumesta, tämmösen synkän ja pimeän vesisateen sijaan! :)


Mites muut, pääsittekö jo pulkkamäkeen? :)

2 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia! Onko tuo pinkki haalarikin Pompin? Mä olin pe-la pois kotoa, mutta sain puhelimeen videoita pienen ekasta pulkkamäestä. Voi sitä kikatuksen määrää! :)

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liljan haalari on mini a turen! Meillä oli tuo myös emilialla kaksi talvea sitten hieman eri sävyssä ja tykkäsin siitä tosi paljon! :) ja voin kyllä uskoa sen laaten riemun, meilläkin oltiin tosiaan niin innoissaan kun päästiin pitkästä aikaa pulkkamäkeen! :)

   Poista