26. marraskuuta 2014

Hiljaa hiipii

Moikka vaan taas pitkästä aikaa!Viime postauksesta ehtikin vierähtää jo vähän pidempi aika mitä oli tarkoitus tai itse edes tajusinkaan vierähtäneen! Päivät ja viikot vaan tuntuu nyt menevän niin hurjaa vauhtia ja iltaisin on näperrelty tytöille joulukalenteria ja muita jouluvalmisteluita tai ihan vain lösähdetty sohvalle katselemaan jotain hyvää ohjelmaa kynttilän valossa! :)
Nyt ehkä jo uskallankin paljastaa, että täällä on jouluvalmistelutkin jo aika hyvässä vauhdissa! :) Tänä vuonna on tuntunut, että jo lokakuussa iski jo hirveä jouluinnostus ja sainkin vielä vähän toppuutella itseäni, ettei nyt ihan ennen marraskuuta vielä alkaisi jouluvaloja ripustelemaan! :D

Nyt olen kyllä antanut joulumielelle jo vallan ja täällä ollaankin torttujakin ehditty tyttöjen kanssa leipomaan jo pariinkin kertaan ja jouluiset koristeet on alkaneet hiipiä hiljalleen ympäri kotia!
Viime jouluna innostuin myös ihan joulunpunaisesta, mutta saas nähdä tuleeko meille tänä jouluna punaista ollenkaan tai ainakin ne säästän ihan sitten sinne oikeasti lähemmäs joulua! :) Vielä on pysytty lähinnä noissa jouluvalojen ja kynttilöiden tuomassa tunnelmassa ja muutamissa talvisissa tai jouluisissa koristeissa kuitenkin! :)Yksi ehdoton juttu minkä halusin myös tänä vuonna meille oli tuo huonekuusi ja samalla löysin myös tuon pienemmän kartiovalkokuusen, joka myös on aika suloinen sullottuna tavalliseen paperipussiin! :) Myös havut ja nuo kuuset tuovat jo paljon jouluista tuntua, enkä malttaisi odottaa, että saisi jo laittaa joulukuusenkin kotiin! :D Siitäkin mulla on jo oma visio mielessä, mutta vähän aikaa kuitenkin nautitaan nyt noista vähän pienemmistä kuusista! :)Viime viikonloppuna sainkin vielä vähän lisää potkua jouluvalmisteluihin (jos suinkin mahdollista:D ), kun perjantaina olimme mieheni kanssa katsomassa Johanna Kurkelan joulukonserttia! se olikin ihan mahtava ja ylitti kyllä täysin odotuksetkin! Ihania joululauluja ja Johannalla on niin kaunis ääni ja muutenkin konsertti sai kyllä vielä enemmän joulumielen valtaan! :) Tytöt vietti päivää mummin ja vaarin kanssa ja tyttöjen kummitkin oli illalla ehtineet vielä tyttöjen kanssa leikkimään! :) Sunnuntaina leivoimmekin aamusta vielä torttuja ja tyttöjen kummit tuli meille vielä kylään! Illalla sainkin vielä toisen vapaa illan, kun lähdimme vielä äitini kanssa Jenni Vartiaisen konserttia katsomaan!

Sanokaahan, että muillakin on jo jouluvalmisteluja aloiteltu! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat jälleen ja todella kaunis tunnelma . Kyllä meilläkin on jo jouluiset valmistelut aloitettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Teillä näyttääkin niin kyllä kauniilta! Parempi aloittaakin ajoissa niin htii joulutunnelmasta nauttimaankin ja toivottavasti välttyisi siltä viimetipan joulustressiltä! :)

   Poista
 2. Oi kuinka kaunis tunnelma välittyy kuvista!

  VastaaPoista