20. lokakuuta 2014

Syyslomaviikko ja päivä kaupungilla

Viime viikolla vietettiin tosiaan syyslomaviikkoa ja kaikenlaista mukavaa puuhaa mahtui ainakin meidän viikkoon, kun ei ollut kerhoja ym menoja rytmittämässä päiviä!Syyslomaviikko aloitettiin tosiaan Peukkulassa ja alkuviikosta nähtiin myös muutamia ystäviä ja lapset pääsi taas samalla touhuamaan keskenään! :)


Torstaina vietettiin Emilian kanssa päivää kaupungilla vähän shoppaillen ja meidän lempikahvilassa Wilhelmiinassa käytiin syömässä herkulliset kakkupalat!


Kaupungilta lähdettiin oikeastaan hakemaan yhtä vähän jo jouluun liittyvää juttua, mutta samalla poikettiin myös muutamassa vaatekaupassa!

 KappAhlista ostettiin Liljalle vielä muutama Newbie, kun näin tuon ihanan bodyn, jossa on vähän pitsiäkin! Mä oon tykännyt aina tuollaisesta lilasta ja tummasta violetistakin ja Liljalla onkin nyt käytössä esim. muutamia Emilialta säästettyjä niitä vanhempia Pomp de Luxin vaatteita siinä Dusty Rosen sävyssä, josta tykkäsin silloinkin tosi paljon!


Nuokin käyvät nyt aika hyvin yhteen muun muassa uusienkin pomppien kanssa mitä meille tuli, kun oikeastaan niissäkin väreiksi valitsin juuri rose ja eggplant, että vaatteita voisi taas kivasti yhdistellä!
Eilen hainkin postista vielä meidän toisen pompin paketin, jossa tuli myös talvivaatteet, mutta niistä tosiaan lisää vielä myöhemmin sitten! :)Hm:llä poikettiin myös ja Emilialle ostettiin tämä My Little Pony college paita sekä leggarit.Emilia katseli ihan haltioissaan kaikkia hiuskoristeita ja olisi ollut ostamassa varmaan jokaista pantaa ja pinniä, kunnes näki myös nuo my little pony pinnit ja pompulat ja ilman niitä ei voitu kaupasta sitten lähteäkään! Ja äiti kyllä heltyi, kun neiti niin innoissaan niistä oli! :) Välillä on kiva ostaa myös vähän lapsekkaampiakin juttuja, mistä myös lapsi itse tykkää, vaikka ihan joka paikkaan ehkä nämä pinnit päässä ei lähdetälään! :D

 Näitä onkin nyt sitten väkerretty päähän vaikka miten ja neiti ihan innoissaan laittelee pinnejä omiin ja välillä meidänkin hiuksiin! Välillä on täytynyt kaikki saada päähän yhtä aikaa ja sitten käy peilin edessä ihastelemassa hiuksiaan! :)

Voi, koska tuosta pienestäkin on kasvanut jo noin iso tyttö?? :)
Emilia saikin synttärilahjaksi noita poneja ja niillä onkin nyt leikitty aika paljon ja kaupunkireissun paras ostos taisikin olla juuri tuo ponipaita ja pinnit ja pompulat! :)


Mutta niin se vaan aika menee, pienestä tytöstä kasvaa koko ajan vaan isompi! :)
Mitenkäs muiden syyslomat meni? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti