12. lokakuuta 2014

Syysloma siivoiluja ja sisustuskuvia

Heippa!

Tänään aamupäivällä vähän siivoiltiin ja nyt on hyvä aloitella ensi viikon "lomaviikko" puhtaassa kodissa! :)


Pieninkin neiti osallistui siivoukseen ja sillä aikaa kun vein mattoja ulos, neiti oli laittanut lehdet lattialle järjestykseen! Nyt on siis mattojen lisäksi myös lehdet tampattu ja muutama taidon näyte täytyi myös siivouksen lomassa näyttää! :)Omalta mummoltani sain viime viikolla ruusuja tuliaisiksi meidän "uuteen kotiin", jossa mummoni ei olekaan vielä päässyt käymään! Nyt saadaan nauttia ihanista ruusuista vielä hetken aikaa puhtaassa kodissakin! :)Ensi viikolla meilläkin on tosiaan niin sanotusti syysloma, kun kerho, muskari ja jumpatkin on viikon tauolla! Kovasti ollaan yritetty keksiä ensi viikolle jotain kivaa tekemistä, nyt kun olis vielä enemmän  aikaa käydä jossain muuallakin päivisin! Emilialle kun tuntuu, että tuo viikkokin on pitkä aika, jos ei ole jotain muutakin tekemistä kuin pelkät arkirutiinit, nyt kun kerhoihin ynnä muihin menoihin on jo syksyn aikana taas tottunut!Nyt lähen vielä kuitenkin pika pikaan Kodin ykkösille hakemaan yllätyspäiviltä varaamani uuden päiväpeitteen! Hetki siis äidin omaa aikaa! :)


Viime viikolla otinkin jo käyttöön tämän uuden Vilan kevyt untuvatakin, eikä yhtään liikaa ainakaan tällaselle vilukissalle! Paksut huivit ja villasukat alkaa taas olemaan parhaat asusteet! :) Kotikin alkaa hakemaan vähän syksyisimpiä sävyjä ja se musta alkaa meillekin pikkuhiljaa hiipimään ja ensi viikolla vähän lisää taas sisustusjuttuja! :)Mutta nyt toivottelen mukavaa loppuiltaa ja mukavaa syysloman alkua ensi viikolla sitä viettäville! :)

6 kommenttia:

 1. Onpas siellä puhdasta ja nättiä! :) Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo siistiä oli ehkä sen tunnin ajan siivouksen jälkeen! Illalla kun tulin kotiin, oli jo täys kaaos yläkerrassa! :)

   Poista
 2. Hei mistä löysit tuohon A2-kokoiseen tauluun noin kivat kehykset?

  -Saija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A2 tauluun kehykset on Seven Art nettikaupasta! Personality tauluun löytyi ihan ikeasta! :)

   Poista
 3. Kiitos! Ihan uusi kauppatuttavuus, ja jes, vihdoinkin sopivan kokoiset ja hintaiset kehykset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :) Mukava jos löytyi myös sinne oikeanlaiset, itse etsiskelinkin loppukesästä jonkin aikaa juuri noita A2 kokoisia kehyksiä ja oli vähän hankaluuksia ns. normikaupoista löytää, kunnes löysin itsekin tuon nettikaupan! :)

   Poista