13. lokakuuta 2014

Syysaskartelua ja uudet Crocsit

Muutama viikko sitten keräilimme Emilian kanssa ulkoa kauniita ruskalehtiä! Emilia tykkää askarrella paljon ja muistinkin tuon lehtien väritysjutun, josta Emiiakin innostui kovasti! Isin kanssa Emilia värittelikin lehtiä ja innoistui vielä liimailemaan oikeatkin lehdet paperille! Aika värikkäitä lehtiä parisen viikkoa sitten vielä olikin ja nyt lomaviikolla täytyy kyllä käydä keräilemässä lehtiä vielä uudelleen, ennen kuin kaikki putoaa maahan!Tytöille ostettiin Crocsilta uudet kumpparit syksyksi, äiti valitsi malliksi nämä Kids´ Handle It Rain Bootit ja värin sai Emilia valita molemmille tytöille! Aika tyttömäinen valinta ja oikeastaan tiesinkin jo etukäteen neidin valinnan, joten uskalsin antaa Emilian päättä tällä kertaa! :)

Kumpparit onkin tytöillä varmaan tämän hetken lemppari kengät ja Emilia laittaisi ne aina jalkaan, kun ovesta ulos lähdetään! :)
Itselleni tilasin samalla uudet lenkkarit pienellä alella, jos saisi vähän lisää potkua tuonne lenkkipoluillekin! :D Hahah, no en tiedä onko siihen vaikuttanut sen enempää, mutta nämä kyllä myös itselläni sujahtavat jalkaan lähes aina, jos vaan ei ihan siistimpiä kenkiä tarvita! :)

Hyviä ja mukavia lenkkareita etsiskelinkin jo keväällä ja näitä edellisellä Tampereen reissullamme Crocsin liikkeessä sovitettuani tiesin kyllä näiden Women´s Duet Busy Day Lace-up lenkkareiden olevan ehdottomasti ainakin mukavimmat ja kevyimmät jalassa!
Löytyykö teiltä samoja Crocseja?

6 kommenttia:

 1. Meidän minillä on ollut nuo samat kumpparit pinkkeinä, nyt ne vaan on jo liian pienet. Täytyypä itsekkin kerätä vaahteranlehtiä askarteluun, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin että teillä taisi olla myös samat! :) Nuo on kyllä kätevä ja syksyllä kyllä ahkerassa käytössä puistoillessa vaikkei sataisikaan! Ja oleppa hyvä, noista lehdistä onkin kiva nyt askarrella kaikennäköistä, kun on niin kauniin värisiäkin! :)

   Poista
 2. Voi vide! Mä en muistanutkaan tota lehtiväritystä nyt syksyllä. Täytyykin toteuttaa, kun noita syksyn lehtiä on maassa vaikka millä mitalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vielä ehtii askartelemaan! :) mekin haettiin pihasta vielä eilen vaahteranlehtiä, ne on kyllä nyt niin kauniin värisiä!

   Poista
 3. Moi. Onko tuo pilvi tehty liitutaulu kontaktimuovista? Miten se irtoaa seinästä. Tiiätkö jääkö siitä jälkiä? Meinasin vuokra-asuntoon laittaa ja mietin uskaltaako.. ja mistä oot muute ostanut tota? :)

  VastaaPoista
 4. Tuo pilvi on Ferm Livingin liitutaulutarra ja ostin se keväällä Ellokselta ja löytyy edelleen myynnistä täältä: http://www.ellos.fi/ferm-living/stickers-cloud-sisaltaa-liidut/386907?selArt=790377. Tuo on siis sellanen valmis tarra ja luulen että lähtee kyllä hyvin seinästä, enkä ainakaan usko että jää jälkiäkään! Sellaista liitutaulutarraakinhan on jos haluaa itse leikata, en tiedä onko siinä erilainen liimapinta, mutta tuo ainakin pysynyt hyvin, mutta lähtee kyllä seinästä varmaan aika helpostikin irroittamalla! :) Itse silloin mietin, ostanko tuon valmiin vai sitä tarraa, mutta tuolla sai ainakin valmiiksi leikatun muodon ja kiinnitys oli ehkä hiukan helpompaa tuosta valmiista! :) Voin kyllä suositella! :)

  VastaaPoista