24. lokakuuta 2014

Soiva Joululaulukirja

Kerroinkin jo teille aiemmin, että syyslomaviikolla lähdimme kaupungilta etsimään jotain jouluunkin liittyvää ja ostimme tytöille silloin tämän Soivan Joululaulukirjan!


Itselläni meni Hullujen päivien tarjous tästä vähän ohi, kun viimeisenä iltana vasta hoksasin koko tarjouksen siellä ja niinpä täytyi lähteä kaupungille tätä metsästämään!:) Meillä on ollut tämä "tavallinen" Soiva Laulukirja ja se on meillä ollut lähes päivittäin käytössä ja kannet siitä alkaakin kohta jo lähteä irti tuolta "nidontakohdasta" ja osa sivuistakin vähän jo kärsinyt tyttöjen käsittelyssä!:) Halusinkin myös Tuon Joululaulukirjankin meille ja näitäkin lauluja ollaan jo laulettu päivittäin! :)


Löytyykö muilta jompaa kumpaa Laulukirjaa ja onko muilla vielä lauleltu joululauluja? :)

10 kommenttia:

 1. Meillä on tuo soiva laulukirja. Pojat 5, 8 ja tyttö 1v11kk kaikki tykkäävät siitä. joululaulukirjan vois toivoa neidille 2v synntärilahjaksi muutan viikon päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tykätty myös ja Joululaulukirja on myös ihana, suosittelen kyllä synttärilahjaksi! :)

   Poista
 2. Meillä on Soiva laulukirja! On kovassa käytössä ja tykätään tosi paljon.
  Tytöt laulelevat lauluja keskenään paljon ja pianolla soitetaan yhdessä. :)
  Mä myös tuon Joululaulukirjan bongasin kaupassa, mutta sen käyttöikä jää niin pieneksi, että taitaa jäädä ostamatta. Enkä mä kyllä ihan vielä jaksaisi alkaa joululauluja laulelemaan, hih. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tuon kirjan ja onhan tässä 2kuukautta aikaa niitä laulella ja seuraavina jouluina sitten lisää! :) Ehkä säilyy vähän pidempäänkin ehjänä, kun välillä saa pistää kaappiin odottamaan seuraavaa joulua! :) Meillä on tuo Soiva laulukirja jo tosiaan melkein siinä pisteessä, että hajoaa kohta kokonaan ja se onkin ollut meillä ehdottomasti kaikista käytetyin kirja kaikista! Varmaan siis täytyy sekin hankkia vielä meille uutena jossain välissä ja varmasti löytyy vielä käyttöä sillekin pitkään! :)

   Poista
 3. Nuo laulukirjat on kivoja, meiltä ei tosin löydy kumpaakaan.

  Ps. Mun blogissa on sulle haaste,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos haasteesta, luinkin sen silloin ja ihania kesäkuvia oli sullakin! Yritän sen saada jossain välissä myös toteutettua! :)

   Poista
 4. Meillä on tuo tavallinen soiva laulukirja. Ihan hitti. 3,5v lauleskelee jo itekseen niitä lauluja ja 1,5v soittelee sävelmiä. Molemmat saa kirjan parissa kulutettua aikaa ihan huolella. Meilläkin ne sivut alkaa irtoilla ja tuon kuopuksen käsittelyssä on tullut repeämiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juuri meillä, Emilia kuuntelee ja laulelee itsekin ja Lilja juuri soittaa kans sävelmiä ja istuu myös niitä kuunnellen pitkiäkin aikoja! :)

   Poista
 5. Meillä on molemmat! Tosin tuo Soiva joululaulukirja on vielä kaapin perällä odottamassa... öö, varmaan pikkujouluaikaa, saa Taika silloin alkaa joululauluja soittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otettiin tää jo heti käyttöön, kun tietenkään Emilia ei malttanut sitä kaappiin enää laittaa, kun se yhdessä käytiin ostamassa! :) Muita joululauluja ei olla kyllä vielä soiteltu, mutta tästä kyllä joululauluja jo lauleltu! :)

   Poista