30. lokakuuta 2014

Satu Sopanen ja Tuttiorkesterin konsertti

Viime viikolla meillä oli taas aika touhukas viikko, kun syysloman jälkeen normaalien jumppien, kerhojen ja muskareiden lisäksi oli kalenterissa vähän kaikenlaista muutakin kivaa tekemistä ja menoa!


Alkuviikosta päätimme lähteä vielä loman jatkoksi uimahalliin, kun maanantai on meillä oikeastaan viikon ainoa arkipäivä, kun noita muita lasten tai omia menoja ei ole. Uimassa ei kesän jälkeen olla käytykään ja Emilia oli kyllä taas innoissaan kylpylässä polskimisesta. Illalla vielä mummu tuli meille muutamaksi päiväksi ja kotona saatiin tehtyä vähän rästiin jääneitä hommia pois alta, kun tytöt leikkivät mummun kanssa!


Viikolla oli myös Emilian kerhossa perheilta hauskojen ulkoleikkien merkeissä ja lauantaina vietettiin taas hauskaa päivää Peukkulassa ystävien kanssa!


Mutta tosiaan mun piti kirjoitella tuosta Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri konsertista, jossa käytiin Sunnuntaina ja kuvina nyt onkin sunnuntain tunnelmia, vaikka alkuun vähän meidän viikon kuulumisia laittelinkin! :)


Me oltiin tosiaan Emilian kanssa ensimmäistä kertaa tuollaisessa lastenkonsertissa ja mummi otettiin meidän kanssa matkaan mukaan! :) Itse oon aina välillä yrittänyt joitain lastenkonsertteja katsella, mutta muutamaan niistä olen ilmoituksen huomannut liian myöhään ja aika vähän  niitä mielestäni on ollutkin, ainakin sellaisia, jotka tuollaista kolme vuotiasta voisi kiinnostaa!


Mummi olikin tuon Tuttiorkesterin konsertin onneksi huomannut lapsuuden kotikuntani lehdestä ja sinne päätettiin kyllä heti lähteä! Tuttiorkesterin levyä meillä kuunnellaan lähes poikkeuksetta automatkoilla ja Emilia osaakin tuon yhden meillä olevan levyn laulut jo melkein ulkoa! :)Konsertissa otettiin todella kivasti lapset mukaan leikkiin ja Emiliakin innoissaan pomppi, tanssi ja leikki laulujen mukana! :) Hauskaa oli kyllä meillä aikuisillakin ja tällaisia tapahtumia olisi kiva käydä useamminkin katsomassa! :)


Konsertin lopuksi lapset sai käydä hakemassa vielä leiman Satu Sopaselta ja Emilia oli kyllä innoissaan menossa sitä hakemaan, mutta vähän taisi jännittää kuitenkin! :D Leimaa kyllä ihasteltiin jälkeenpäin ja lauluja on tanssahdeltu kotona samaan tyyliin kuin konsertissakin! :)Millaisissa konserteissa tai lastentapahtumissa te olette käyneet 3-vuotiaiden kanssa ja saa myös vinkata muista kivoista lastentapahtumista Jyväskylän seudella! :)

2 kommenttia:

 1. Törmäsin Instassa kuviisi ja hymyilytti, että meiltä löytyy ainakin kolme samaa pipoa taaperolta, joka on lähes saman ikäinen kuin kuopuksenne. Asutte ilm. kaupungissa, josta olen kotoisin ja lastenne nimet osuvat yhteen tuttavaperheen kanssa - oli siis pakko tulla blogiinkin ja liittyä lukijaksi. :D

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! :) Näitä yhtäläisyyksiä löytyy aina välillä ja on hauska itsekin seurailla sellaisia! :) Ilmeisesti meillä on vähän sama makukin silloin! :) Ja tervetuloa lukijaksi, täytyykin tulla vierailulle myös sinun blogiisi!

   Poista