19. lokakuuta 2014

Pulla päivä

Perjantaina meillä oli leivontapäivä ja Emilian kanssa leivotiinkin pitkästä aikaa ihan pullia!.Emilia onkin ollut aina innokkaana apuna, kun jotain leivotaan ja aika hyvin aineiden sekoittelu sujuukin jo meidän kolme vuotiaalta, kun mittaa valmiiksi oikeat määrät!Liljakin käy välillä vähän sekoittamassa soppaa (kirjaimellisesti), mutta aikalailla saadaan vielä Emilian kanssa leipoa hyvin Liljan päikkäriaikaan, eikä Liljalla oikein mielenkiinto vielä riitäkkään kovin pitkäksi aikaa tähän hommaan! :)

Pullataikinan kohotessa tehtiin vielä suklaakeksejä, jotka on meidän ihan ykkössuosikkeja, sillon kun halutaan jotain nopeaa, hyvää ja helppoa! Näistä ohjeenkin olen varmaan joskus laittanut tänne blogiinkin, mutta ainakin tällä Valion ohjeella saa hyviä suklaakeksejä aikaan! :)
Tällä viikolla ollaankin nähty paljon ystäviä, joten hyvä olikin täyttää vähän pullavarastoa! Meillä vaan ei tahdo oikein mitkään omat leipomukset kovin kauan kaapissa pysyä kun ne häviävät aina jonkun suuhun! :)Pullalla ollaan nyt herkuteltukin useampana päivänä ja Emilia jo heti kyselikin, että koska leivotaan pipareita! :) Ehkä ei ihan vielä, mutta eiköhän niitäkin päästä jo kohta taas leipomaan useampikin satsi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti