4. lokakuuta 2014

Lastenhuonetta ja hm uutuuksia

Heippa hei vaan kaikille!

Eilen haettiin ennen Emilian jumppaa postiin tullut pieni hm:n paketti, jossa oli ihan muutama perus kerhovaate Emilialle ja lisäksi nämä ihanat kengät sekä alimmissa kuvissa näkyvä söpö olkilaukku tyttöjen leikkeihin!


Jokin aika sitten postailinkin Hm:n ihanista pupu leggareista, jotka on molemmilla tytöillä ollut aika kovassa käytössä ja Liljallakin päällä myös tuolla alempana! Perusvaatetta kun aina tarvitaan ja etenkin Emilian vaatekaapista on tuntunut puuttuvan nyt vähän yhtä jos toista, niin hm:ltä tilasin tämän ihanan trikoopaidan, johon neiti tykästyikin heti! Enkä ihmettele, onhan tuo aika suloinen! :)


Lisäksi tilasin nämä suloiset talvikengät ns. paremmiksi "kauppakengiksi" siistimmän takin kanssa ja vaikka hm:n laatua ovatkin niin on kyllä aika suloiset! Tuollaiset ns. kauppakengät jää usein aika vähälle käytölle, eikä näillä ole tarkoitus sen kummemmin ulkoilla, joten luulen että nämäkin kestäisi tuollaisen automatkojen ja kauppareissukäytön ihan hyvin! Onko muilla ollut hm:n talvikenkiä ja miten ne ovat kestäneet?


Tosin kenkien suhteen mietin vielä, kun Nextilläkin sattuisi olemaan muutamat aika ihanat söpöstelykengät taas! :) Ensi viikolla pitäisi tulla myös Pompinkin paketti, joten täytyy vielä kenkien sävyäkin mallailla mahdollisten talvikamppeiden kanssa! :)


Muutaman kuvan nappasin tänä aamuna vielä tyttöjenkin huoneesta Liljan siellä touhuillessa! Sieltä ei olekaan tainnut vielä kuvia juuri täällä ollakaan, joten tässä ainakin muutama! :)Pehmoleluille tilasin juuri tuon House Doctorin säilytyspussin, mutta mitään muuta uutta tuolla lastenhuoneessa ei oikeastaan juuri olekaan! Huonehan on ollut vielä siis oikeastaan Emilian huoneena ja tietysti molempien lelut on myös siellä, mutta tarkoitus olisi huonetta vähän uusia, ainakin siinä vaiheessa kun Liljankin sänky siirretään tuonne!
Ja mitäs sanotte tästä tyylistä? :D Äitin kesähattu ja uusi olkalaukku! Aika suloinen näky kyllä tämäkin! :)


 Mukavaa viikonloppua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti