6. lokakuuta 2014

Kuvakooste parilta viikolta
Sunnuntai illan ratoksi pientä kuvakoostetta parilta viikolta! :)
Kerhoaamuja, muskaria, muksujumppaa, ihania ystäviä, leikkitreffejä, arkiaskareita ja perheaikaa! Niistäpä meidän viikot on tehty!Päivät täyttyy nopeaan ja illalla ei paljon muuta jaksa kuin kääriytyä miehen kainaloon sohvalle!
Liljan kanssa ollaan muutama viikko aloiteltu muskaria, joka onkin meidän oma juttu! Emilia on viihtynyt kerhossa todella hyvin ja odottaakin aina viikon kerhoaamua! Meidän unikekokin pomppaa aina sängystä ylös kuin raketti, kunhan muistaa että on kerhopäivä! Paljon on kyllä neiti reipastunutkin kesän aikana ja aina on jäänyt kerhoon todella hyvin eikä ikäväkään ole tullut! Aina on saanut iloisen tytön hakea kerhosta ja kotimatkan saa kuunnella mitä kaikkea kivaa he ovat siellä tehneet ja leikkineet! :)

Emilian kerhopaikka vaihtui kesän jälkeen, mutta nyt tilat on kyllä kivemmat ja valoisammat. Emiliahan pääsi viime keväänä kerhoon muutamaksi kuukaudeksi ennen kesätaukoa, joten vähän silloin ehtikin jo totutella kerhossa olemiseen ja vaikka nyt tilat vaihtuikin, niin kerhotädit ovat kuitenkin tuttuja! Tällä hetkellä Emilian ryhmässä onkin vain neljä muuta lasta, joten todella kiva, että onkin päässyt aloittelemaan nyt vähän rauhallisemmin pienessä ryhmässä ja varmasti silläkin on ollut vaikutusta siihen että Emilia on tykännyt kerhosta nyt todella paljon! Uusien kerholaistenkin kanssa on kivempi leikkiä pienessä ryhmässä ja viimeksikin taisi jotkut yhteiset piilosleikit olla kesken, kun kerhosta tulin Emiliaa hakemaan! :)


Päivät ja viikotkin tuntuu välillä vilahtavan ohi silmissä ja välillä tuntuu, että jos joku multa kysyy jotain viikonkin takaisia tapahtumia, niin saa hetken aikaa aina miettiä, että mitäs silloin ollaankaan oikein tehty! :) Onneksi kamerallekin tallentuu aina näitä pieniäkin arjen palasia, sillä niistä palasista rakentuu ihania muistoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti