15. lokakuuta 2014

Bloomingvillen kuutiot ja Rif Design

 Muutama viikko sitten löysin meille nämä ihanat Bloomingvillen kuutiot ja ne pääsi meillä paraatipaikalle kapeahkolle väliseinälle keittiönpöydän viereen!Jo kesällä vai olikohan se jopa kevättä, kun olimme muutaneet uuteen kotiin, ihastelin näitä ensimmäistä kertaa instagramin kautta ja tiesin heti että nämä olisi täydelliset juuri tuolle paikalle! Silloin näitä en etsinnöistäni huolimatta meinannut oikein löytää muutakun kolmen pakettina myytäen, mutta nyt vihdoin löysin ja sainkin ostettua nämä kaksi keskikokoista kuutiota Pienikamarista! Nythän näitä näyttäisi olevan myynnissä vähän useammassakin paikassa ja meille nuo kaksi keskikoista sopivat tuohon kapealle seinälle juuri parhaiten!

Muodon lisäksi ihastuin näissä myös juuri tuohon vaalean puun ja valkoisen yhdistelmään, jota meidän kodista paljon löytyykin!


Rif Designin kulhot ja mukit tilasin myös jo kesällä House by F verkkokaupasta, mutta vasta loppukesästä sain toimituksen kotiin asti! :) Mutta hyvää kannatti odattaa, onhan nuokin kauniit ja meillä ollut jo paljon tarjoilu ja ihan arkikäytössäkin! :)


Bloomingvillen taulun ostin myös myös jokunen aika sitten eteiseen saarnin väristen dotsien viereen ja pikku hiljaa alkaakin yläkerta näyttämään juuri siltä mitä olen toivonutkin! :)


Miltäs teidän silmään näyttää? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti