19. syyskuuta 2014

Uusia tauluja

 
Meille on kotiin kesän aikana rantautunut pari uutta sisustustaulua ja tässäpä olisi muutama kuva niistä teillekin! :)Tämä hagedornhagenin ihana perhostaulu on vilahtanut täällä jo aiemminkin, mutta nyt sain sen viimein oikean kokoisiin kehyksiin! Vähän meinasi olla mutkia matkassa, ensin oikean kokoisten kehysten löytämisessä ja välissä meille ehti vahingossa tulla vielä kehykset väärän värisenäkin! Nämä mustat kehykset tuohon A2 kokoiseen tauluun löytyi viimein kuitenkin Seven Art nettikaupasta ja nyt on perhonen päässyt viimein meidän hyllyn päälle!


Näihin Ylva Skarpin tauluihin olen myös aika ihastunut ja kauan pähkäilinkin tämän Personality ja Creativity taulun välillä! Personality veti kuitenkin pitemmän korren, sillä tämä taulu ei luultavasti ainakaan hetkeen päädy edes seinälle, joten tekstin asettelu tässä taulussa oli parempi kuin Creativity taulun alareunassa oleva teksti! Creativity olisi sanana ollut ehkä enemmän mieleeni, joten ehkä sekin meille vielä joskus päätyy, jos taulunpaikkoja vielä löytyy! :)

 Tämäkin taulu on meillä lymyillyt jo loppukesästä asti kaapin kätköissä ja viime Ikean reissulla saatiin tällekin kehykset ja mustat ohuet kehykset sopii molempiin kyllä parhaiten!

Mitäs sanotte taulu uutuuksista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti