17. syyskuuta 2014

Suloiset pupu leggarit
Tilasin meidän molemmille tytöille hm:ltä nämä suloiset pupu leggarit! Jos en väärin muista niin hintaa näillä taisi olla vain noin 7euroa kappaleelta! Sopivat hyvin kerhoon, jumppaan ja muskariin ja mielestäni ihan yhtä hyviä ainakin hintalaatusuhteeltaan kuin mikä tahansa merkkivaatekin! Toki näissä jälleenmyynti arvo ei ole niin iso kuin laadukkaammissa vaatteissa, mutta edullisissa arkivaatteissa ei äitiäkään niin kovasti harmita, jos sattuu housut kulumaan puhki!
 Ja onhan nämä suloiset vai mitä sanotte!? :)

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat pöksyt :) Löytyisiköhän ihan pienten puolelta myös? Meidän neidiltä löytyy sama takki ja pipo harmaana eli maku taitaa olla sama näillä mammoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni näitä taisi olla vain koosta 92cm lähtien, kun jouduin meidän liljallekin ottaa vielä vähän reilut! Tuo fleece on ihana ja tuota papun hattua olen miettinyt liljalle juuri harmaana myös! :)

   Poista
  2. Taitaa nuo ihanat pöksyt olla loppu, kun ei netti sivuilta löydy... Mä sorruin ja tilasin Leonalle myös sen musta-valkoraidallisen papun pipon. Se on myös aivan ihana. Mietin myös sopisiko tuo musta mikä teillä on itselleni ;)

   Poista
  3. Voi ei, nuo on kyllä ihanat, harmi jos on jo loppu nettikaupasta! :\ Oliskohan hm:llä niitä?? Ja mä varmaan ostan sen harmaan kans liljalle ehkä vielä ja samaa oon miettinyt itelle kans mustana! :D tota Emilian pipoa oon mallaillu omassa päässä ja Se olis aika kiva kyllä! Tosin en oo kans varma olisko toi rusetti itselle liian iso! :) Ehkä nopsu popsun rusettipipo vois kans sopia itelle! :)

   Poista
  4. Tänään testasin mustaa papun pipoa itselleni Toivolan vanhalla pihalla, mutta en vielä ostanut. Ihana se on, vaikka tuntui minustakin, että se rusetti on valtava. Kyllä varmaan jossain vaiheessa sen hankin itsellekin niin voi mamma samistella tytön kanssa ;)

   Poista
  5. Okei, en tiennytkään että siellä on noita pipoja, täytyy kans kyllä sit käydä joku päivä testaa siellä! :) olikohan siellä niitä harmaita lasten koossa?

   Poista
  6. En tiedä onko siellä aina, mutta nyt viikonloppuna oli jotkut markkinat. Ei ollut ihan pieniä kokoja ollenkaan, oli 5+ koot kuulemma. Oli musta ja harmaa ainoastaan myynnissä.

   Poista
 2. On kyllä söpöt leggarit! Katsoin itsekkin H&M:n eläinleggareita nettikaupasta, mut vielä en ole hankkinut minille.

  VastaaPoista
 3. Nää oli kyllä kivoja perusleggareiita! :)

  VastaaPoista