4. syyskuuta 2014

Rauma ja sisustustuliaiset

Vielä viimeinen postaus Raumalta ja samalla ajattelin laittaa tähän muutamia sisustusjuttujakin, ettette ihan kyllästy näihin meidän reissulöpinöihin, kun varsinaisesta kesästäkin tuntuu olleen jo aikaa!
Porin hotellilta aamupalojen jälkeen uloskirjauduttuamme lähdimme ajelemaan Raumaa kohden! Raumalla tarkoitus oli käydäkin lähinnä vain Vanhassa kaupungissa ja siellä meidän loppu reissu menikin katuja ja kujia kulkien ja välillä piipahtaen pieniin putiikkeihin!Raumalta sainkin todella hyviä vinkkejä, muutamista sisustuskaupoistakin, joissa kannattaisi käydä ja tietysti kuljettuamme jo hyvän tovin upeita vanhoja rakennuksiakin ihastellen ja tietysti pienen jätskitauon jälkeen, kävin parissa ihanassa sisustusliikkeessä!

Porista jo lähtiessä piipahdin vielä Sisustustalo Mokassa ja Raumalla Sisustustalo Kodinonnissa sekä Hannasilla!Aivan ihania sisustusliikkeitä kaikki ja mukaan tarttuikin muutamia pikkujuttuja kotiin!

Piensisustusjuttuja olisi löytynyt mieleisiä vaikka millä mitalla ja muutaman tarpeellisen hankinnan ja "ei niin tarpeellisen" kulhon lisäksi päätimme testata ihania Nicolas Vahen tuotteita! Hannasilla ihastelin myös isompiakin huonekaluja, siellä kun oli hyvä valikoima muun muassa Hayn tuotteita, joita suurinta osaa en ollut ennen Asuntomessujakaan ns. livenä nähnyt! :) Omalta haavelistaltanikin varmistui muutama juttu, kun näin omat vaihtoehtoni nyt kunnolla ja pääsi itsekin testaamaan niitä! :)

Sisustusjuttuja tulossa lisää vielä piakkoin, mutta nyt me lähdemme puistoilemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti