10. syyskuuta 2014

Pikainen kierros Tampereen sisususkaupoissa

Eilen teimme nopean päivän reissun Tampereelle! Lähdimme ajelemaan aamupäivällä suoraan Liljan muskarin jälkeen ja kotiin oli tultava vielä hyvissä ajoin illalla, sillä aamulla oli taas noustava ajoissa viemään Emiliaa kerhoon!


Tarkoitus olikin kiertää vain lähinnä Tampereen sisustuskauppoja, käydä Koskikeskuksessa muutamassa liikkeessä ja pyörähtää lopuksi Ikeasta taas hakemaan muutama pikku juttu, muun muassa kehykset tuolle Ylva Skarp julisteelle, joka onkin odotellut kaapissa jo kesästä asti! :)


Ja aika hyvinhän me kaikki ehdittiin, vaikka aikaa lasten kanssa on varattava aina myös syömisiin, vaipanvaihtoihin ja muutenkin he kaipaavat vähän erilaista virikettä kuin sisustusliikkeissä pyöriminen! :)


Isi onnneksi viihdytti tyttöjä sillä aikaa, että pääsin itse kiertämään Aleksis Kiven kadun sisustusliikkeet ja mukaan tarttui oikeastaan juuri ne asiat joita lähdinkin hakemaan! :) Ehdottomia suosikkeja oli Dom Dom, josta löytyi laajan sisustus julistevalikoiman lisäksi suurin osa omalla ostoslistallani olleista piensisustus jutuista. Sisustus ID:stä löytyy alakerrasta showroom, jossa taas kävin katsomassa muutamia huonekaluja ja Putiikki rannalla liikkeestä löytyi kauniiden vaatteiden lisäksi Tine K tuotteita ja jo pitkään etsimäni Lotus tarjotin!


Seuraavallekin kerralle jäi kierrettävää muun muassa Hatanpään valtatieltä löytyvä Design Boulevard, mutta onneksi tuo Tampere ei kovin kaukana ole! Vähän kyllä harmittaa, ettei Jyväskylästä löydy tämän tyylisiä sisustusliikkeitä, varmasti täältäkin löytyisi kysyntää vastaaville liikkeille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti