15. syyskuuta 2014

Omppuja ja uusi talouspaperiteline

Täällä blogin puolella osa postauksista laahaa vähän jälkijunassa! Tämänkin postauksen osa kuvista on otettu jo kolmisen viikkoa sitten ja osa viikon takaa. Instagramissa osa näistä onkin jo aiemmin vilahdellut, mutta tänne nämä on vain jäänyt julkaisematta!

 Omenat on ainakin täällä noista omenapuista varisseet maahan ja Emilia olikin muutama viikko takaperin niitä aika innokkaana keräilemässä! Yhtä ahkeraan niitä sai sitten olla syömässäkin ja lopuista tehtiin myöhemmin yksi omenapiirakkakin!
Kuvia tuli tällä kertaa napsittua taas vähän enemmänkin, välillä kun innostuu testailemaan eri asetuksia ja kuvakulmia, joten tässä taas vähän enemmän kuvia teillekin! :) Jatkossakin ehkä yritän vähän lyhentää tekstejäni, sillä ne ainakin tällä hetkellä tuntuu vähän tökkivän tai aikaa ei oikein liikene ihan niin pitkiin ja järkeviin teksteihin! Jatkossakin siis vähän enemmän näitä kuvapainotteisia tekstejä!Meille olen muutosta asti etsinyt myös sopivaa talouspaperitelinettä ja tämä täydellinen(!!!) Bloomingvillen talouspaperiteline löytyi kun jokin aika sitten piipahdin Annival Interiorin liikkeessä!

1 kommentti: