26. elokuuta 2014

Syksyistä arkea

Pitkästä aikaa vähän meidän arkikuulumisia ja tallaisia arkisia kuviakin vähän sieltä täältä! :)Syksykamppeita on tosiaan saanut kaivella jo taas kaapeista ja shortsit ja t-paidat työntää peremmälle kaappiin! Niin se taisi tulla syksy (ainakin ilmojen puolesta) melkein yhtä nopeasti kuin kunnon kesäkelitkin alkoi silloin heinäkuun alkupuolella! Syksy ei kyllä ole ihan niitä mun lemppari vuodenaikoja tai ainakaan ennen kuin siihen ehtii taas vähän tottua aurinkoisten kesäpäivien jälkeen! Kumppareita on kuitenkin kaivettu kaapista ja ainakin joku meillä kyllä on ottanut siitäkin kaiken ilon irti! :) Tosin isommat kumisaappaatkin täytyisi molemmille vielä hankkia, ei vaan tää syksy oo vielä niin iskostunut mun päähän, niin että se todella tuli jo jäädäkseen! :D Pieniä arjen iloja täytyy näihin sadepäiviinkin kuitenkin löytää ja niinpä me ollaan muun muassa käyty aika ahkeraan kirjastosta lainailemassa uusia kirjoja ja kivaa katseltavaakin Liljan päiväuni ajaksi! Ja tietysti herkuteltu, mutta välillä olen yrittänyt palata taas vähän ruotuun omien herkkujen osalta ja vaihtaa taas niitä karkkeja ja leivonnaisia pähkinöihin ja muihin vähän terveellisimpiin vaihtoehtoihin! Täytyy kyllä sanoa, että kesän aikaan ei ainakaan jätskiannoksia säästelty ja oikeastaan oonkin aika iloinen, että taas syksyn jumpat ja arkijutut alkaa taas ensi viikolla pyörimään! :)

Ja onneksi tämä syksy ei nyt ihan pelkkää vesisadettakaan ole, vaan saadaan nauttia kauniistakin syyspäivistä!Mites teillä on otettu syksy vastaan?


3 kommenttia:

 1. Ehkä vielä tulee niitä lämpimiäkin alkusyksyn päiviä :) Me ollaan kans käyty kirjastossa, ja meilläkin just lainassa tuo My Little Pony ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä nää sateet ei koko aikaa kestä! :) Haha, ylläri että meillä on taas jotain samaa! :D Emilia tykkää noista My Little Pony jutuista nyt aika paljon! :)

   Poista
 2. Mullakin kestää yleensä hetken tottua taas viileisiin ilmoihin ja kosteuteen. Toisaalta on mukavampi olla kotona kun ei ole niin turkasen kuuma koko aikaa :D Mä myös odotan näitä villapaita kelejä kun voi vaan kääriytyä huopaan :)

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista