13. elokuuta 2014

Sisustusideoita ja poimintoja Asuntomessuita

Viikonloppuna kävimme mekin viimein vielä asuntomessuilla! Miehen kanssa Asuntomessut ollaankin kierretty useamman vuoden ajan jo lähestulkoon kaikki ja parisen vuotta sitten miehen siskon kanssa sovimmekin jo että tänne Jyväskylän Aasuntomessuille sitten mennään ehdottomasti yhdessä, heilläkin kun taloprojekti on valmis, mutta sisustaminen kiinnostaa meitä molempia!

Mies jäikin nyt tyttöjen kanssa kotiin ja me lähdimme kiertämään messuja, kamera kaulassa, joten kuvia ja uusia ideoita on mies saanut katsella kuulemma ihan riittämiin :D Tyttöjen kanssa ei messujen kiertäminen kovin pitkälle olisi varmasti edes onnistunutkaan, joten tänä vuonna näin parempi ratkaisu ja rauhassa saatiinkin kiertää messukohteet jalat kipeiksi asti kävelemisestä! :)Messuille oli aika moni muukin suunnistanut tuona viimeisenä viikonloppuna, joten vähän ainakin ensimmäisiin kohteisiin jonottelemaan! Kuvia tuli jonkin verran napsittua, enemmän itseäni kiinnostavista yksityiskohdista ja juuri ideoita erilaisista sisustusratkaisuista, jotka meidän uudessa kodissakin ovat vielä vähän mietinnässä! 

Yksi iso pala, joka juuri meidänkin kodissa on vielä kesken, on kattovalaimien valinta olohuoneeseen ja messuillakin yritin kiinnittää niihin huomiota! Betoni tällä hetkellä kiinostaisi aika paljonkin, mutta luulen että valaisimena se ei meille olisi paras ratkaisu, sillä se ehdottomasti sopisi ennemmin ruokapöydän ylle, jossa taas meillä roikkuu jo Normann Copenhagenin Norm12 valaisin! Sen pariksi olenkin yrittänyt etsiä olohuoneen puolelle valaisimia, sillä yhteiseen tilaan olohuoneen puolelle tarvittaisiin kaksi valaisinta, jotka sopivat tyyliltään myös tuon Norm12 kanssa. Silmääni osui messuilla myös tuo seuraavan kuvan valaisin, joka tyyliltään olisi ollut juuri täydellinen, mutta pienen googlettelun jälkeen hintapuoli pikkuisen pisti vastaan, kun valaisimia tarvitaan vielä kaksin kappalein!
Puuta oli useissa messukohteissa käytetty monissa eri sisustuselementeissä, josta itsekin tykkään todella paljon! Etenkin vaalea puu on kaunista ja meidänkin kotiin vaalean Saarni lattian kanssa olen yrittänyt vaaleaa puuta käyttää hieman pehmentämään sisustusta! Itse ihastuin esimerkiksi noihin olohuoneen pöytiin, jotka tuo sopivasti kodikkuutta ja vähän erikoisempiinkin ratkaisuihin!Kuvia tässäkin postauksessa on nyt aika paljon, mutta yritin jaotella näitä vähän ja seuraavaksi alla onkin hieman tummempaa sisustusta! Selkeää mustaa, jota itse kyllä yritän välttää ainakin liian suurissa määrin, sillä epäilen kyllästyväni siihen aika nopeasti ja ennemmin haluan pitää kodin vaaleana ja valoisana! Kuitenkin monet tummemmatkin sisustukset miellytti silmää, olematta liian tunkkaisia ja muutamia todella kivoja yksityiskohtia löytyykin näistä seuraavista kuvista!

Hayn Loop vaatenaulakosta haaveilevana kiinnitin myös huomiota tuohon aika hauskaan naulakkoon! Tuokio tarjotinpöytä on jo aika pitkään ollut yhtenä vaihtoehtona ja niitä näkyikin messuilla yllättävänkin monessa kohteessa sekä mustana että valkoisena! Miehen sisko taas sai idean laittaa heillekin saarekkeeseen tuollainen alempana näkyvä "jatko-osa" muutamalle baari-tuolille, sillä heidän saarekkeessa ei valmiiksi sellaista syvennystä ole ja mielestäni tuo olikin aika hauska keksintö! :)


Vastapainoksi sitten vähän vaaleampaa ja eniten sellaista sisustusta, josta itse tykkään ja muutama juttu onkin ollut juuri omalla haave listalla!

Osaakohan joku muuten sanoa noista alla olevista hengareista, minkä merkkisiä tai kenen suunnittelemia ne ovat?
Mitäs muut tykkäsitte Jyväskylän asuntomessuista ja löytyikö uusia sisustusideoita tai isompia talohaaveita? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti