14. elokuuta 2014

Pihasuunnittelu Asuntomessuilla

Ajattelin vielä koota pari näitä Asuntomessu postauksia ja yksi olisi vielä tulossa tämän lisäksi Asuntomessujen lastenhuoneista!


Messuilla itseäni kiinnosti messukohteiden sisutuksen lisäksi myös pihasuunnittelu ja etenkin terassikalusteet, jotka meillä on ollut myös vähän hakusessa! Muutamia kivoja ideoita löytyikin ihan pienistä asetelmista istutuksiin ja yhtenä vaihtoehtona terassikalusteiksi myös meitäkin kiinnostaneet tuollainen itse tehty sohva joko laudoista tai trukkilavoista!

Katoksen alla oleva terassin osa meillä alkaa olla aika hyvä, mutta isompi sohvaryhmä on ollut haussa juuri aurinkoiselle puolelle terassia! Perinteiset polyrottinki sohvaryhmät on ollut myös suunnitteilla, sillä materiaalin pitäisi olla juuri säänkestävää ja sateen tullen päällysteiden tulisi olla helppo siirtää katoksen alle suojaan!Messuilla pihoissa oli käytetty aika paljon kiveä ja kivikko kukkapenkkejä, haketta ja aika yksinkertaisia istutuksia! Pidän kyllä selkeydestä, mutta suurin osa pihoista oli mielestäni aika samalla kaavalla pelkistettyjä ja odotin ehkä näkeväni vähän jotain erilaista!Myöhemmin onkin hauska käydä kävelemässä alueella, kun näkee vielä messujen jälkeenkin millaiseksi alue muodostuu! Täältä kun ei pitkä matka ole, niin ehkä raahaan vielä miehenkin joskus vaikka iltalenkille  katselemaan taloja ja pihoja, ainakin ulkoa päin! :)

1 kommentti:

  1. Meidän pihakalusreet on polyrottinkia, ja ihan ok ovat olleet. ainut miinus minkä olen huomannut, on että kerran kun aurinko paistoi, sen säteet heijastui juomalasista pöytään, ja sulatti siihen pikkuiset kolot!

    VastaaPoista