7. elokuuta 2014

Kirjurinluoto ja Pellehermanninpuisto

Ready, Set...


Go!! :D


Porin reissulla suunnattiin yhtenä aamuna hotellista aamupalojen jälkeen Kirjurinluotoon ja Pellehermanninleikkipuistoon!Puistossa oli nimenomaan paljon erilaisia leikkipuistovälineitä ja erilaisia alueita, joita oli vähän ehkä jaoteltukin teemojen mukaan tai vähän isommille ja pienemmille touhuajille! Puisto oli kyllä mielestäni aika iso, varmasti ainakin suurin leikkipuisto, jossa me olemme käyneet! Reilut viisi tuntia saimmekin tuolla kulumaan, ihan vain kiertämällä koko alueen, Emilia tietysti halusi käydä ihan jokaisessa paikassa ja aika moneen kertaan esim  lemppari putkiliukumäkiäkin laskettiin tai seikkailtiin isossa laivassa!

Hyvin pysyi Liljakin perässä vähän isommillekin tarkoitetuissa kiipeilytelineissä, kun aina jompi kumpi meistä vanhemmista oli tietysti hänen perässään ja alueella olikin aika kivasti myös ihan pienimmillekin paljon kaikenlaista!Tyttöjen perässä laskettiin liukumäet ja kiipeiltiin telineissä.. Päivällä taas olikin se 30 astetta lämmintä (kuten koko reissun ajan), joten välillä pysähdyttiin kahvioon jätskille ja pidettiin pieniä evästaukoja!Puistossa oli myös muutamia eläimiä, joita käytiin välillä katsomassa ja kiertelemässä muutenkin puistoaluetta!Meidän "pikku-apina" viihtyy välillä tuolla olkapäillä ja katselee sieltä mielellään ympärilleen! Neiti vaan on keksinyt, että sieltähän saa annettua pusuja hyvin äidille ja niitä sitten sateleekin tuolta pikkuveijarilta koko ajan! :D


Vähän isommille alueelta löytyi myös liikenne puisto, mutta sen jätimme nyt väliin, sillä Emilian jalat ei ihan vielä ylettynyt polkimille ja liikennesäännötkin on vielä vähän sitä "tuossa on autotie, muista varoa autoja"!! Kiva pieni rantakin puiston laidalla olisi ollut ja autoon kyllä pakattiin uikkaritkin mukaan, mutta viiden tunnin jälkeen oltiin jo niin nälkäisiä (ja hikisiä auringon paahteesta), että lähdettiin etsimään jo ruokapaikkaa!Pienten lasten kanssa todella kiva puisto ja lapset sekä aikuisetkin viihtyi tosi hyvin! Meillä oli tosi hauskaa ja ehkä ollaan välillä vähän lapsenmielisiäkin, kun yhtälailla laskettiin tyttöjen kanssa liukumäkeä, välillä Emilian kanssa muuten vaan tai Liljan kanssa hurjemmissa mäissä sylikkäin! :)

Hih, meillä on yksi pieni videonpätkäkin, kun laskettiin Emilian kanssa yhtä aikaa ensimmäistä kertaa yhdestä vähän korkeammasta putkiliukumäestä ja otin samalla siitä videon! Pimeässä tunnelissa siitä ei paljon näy mitään, mutta meidän äänet kuuluu ja yhtäkkiä tullaan ulos tunnelista Emilian kanssa nauraen ja Emilian juoksee innoissaan uudestaan kiipeämään ylös! Tuon pätkän Emilia on halunnut katsoa varmaan sata kertaa ja joka kerta hihkuu miten hauskaa se oli, kun itse meinaan pakahtua aina liikutuksesta ja siitä miten pienet ilot noilla pienillä oikeasti on! Välillä on vähän heittäydyttävä mukaan ja laskea alas tunnelista, vaikka äitiä ehkä vähän pelottikin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti