20. elokuuta 2014

Asuntomessujen lastenhuoneet

Asuntomessujen lastenhuoneista ajattelin koota tähän vielä erikseen kuvia inspiraatioksi itselleni sekä toivottavasti teillekin! 

Meillä tyttöjen huone on muutettuamme ollut oikeastaan lähestulkoon samoilla kalusteilla ja tavaroilla kuin edellisessä kodissamme! Liljan pinnasänky on edelleen meidän makuuhuoneessa ja siinä vaiheessa kun molempien sängyt siirretään samaan huoneeseen, niin joitain uudistuksi huoneeseen täytyy tehdä! 

Messuilta löytyi aika ihaniakin ideoita lastenhuoneeseen, jotka täytyy pitää mielessä sitten kun joitain muutoksia tyttöjen huoneeseenkin tehdään! 


Ensimmäisen kuvan huone oli mieestäni aika raikas ja kivan näköinen, vaikka ihan tuollaista sisustusta ei ehkä meille kuitenkaan tule!

Seuravan kuvan huoneen Tiipii oli myös aika suloinen ja meille olenkin rappusten alle tehnyt pienen katoksen tytöille ja muutenkin rappusten alta tila on hyödynnetty myös tyttöjen leikkikäyttöön! Tuo alemman kuvan huone miellytti myös silmääni kovasti muutenkin ja jos meillä olisi poika, niin voisin kuvitella, että pojan huone voisi olla meillä aika saman tyylinen!


Tämä huone taas oli myös yksi suosikeistani. Enemmän miellän huoneen juuri myös pojalle, mutta raikkaat kankaat, yksityiskohdat ja puu iskivät taas silmääni!


Alta löytyikin sitten niitä omia suosikkejani ja ihania yksityiskohtia!


Tämä huone oli myös rauhallinen ja tuota tapettia olenkin pitkään miettinyt yhtenä vaihtoehtona juuri yhdelle seinälle tyttöjen huoneeseen! huoneessa oli myös hauska norsu, joka nyt jäi näistä kuvista pois ja viereinen poijan huone näytti myös todella kivalta!Muitakin kauniita lastenhuoneita messuilta löytyi, mutta tässäpä ainakin omia suosikkejani! Toivottavasti löytyi kivoja vinkkejä muillekin niitä kaipaileville! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, itse tein samasta aiheesta jokin aika sitten postauksen. Messuilla oli kyllä kivoja lastenhuoneita ja kyllä sieltä hyviä vinkkejä sai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löysin myös kivoja ideoita, katsotaan pääseekö niistä jotkut sitten toteutukseen! :)

   Poista
 2. Tosi kivoja huoneita! :) Meillä on viikonloppuna edessä pieni lastenhuoneen päivitys, mutta aika pienellä muutoksella mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienetkin muutokset piristää kovasti! Meillä on muuton jälkeen lastenhuoneessa ollut aikalailla samat jutut ja kovasti jo tekisi mieli sisustaa huonetta jo molemmille ja tietysti joitain uusia juttuja myös sitten! :)

   Poista
 3. Tuollainen tiipii löytyy keskeltä olohuonettamme. Eilen se lasten kanssa rakennettiin ja on niin mieluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmasti on ihana ja voin kuvitella että lapsetkin siellä viihtyvät! :)

   Poista