5. heinäkuuta 2014

The paperipussi

Instagramissa törmäsin usein kevään aikana näihin ihaniin paperipusseihin ja jonkin aikaa niitä metsästettyäni, en meinannut löytää niitä mistään! Ainakaan Suomesta tai niin että postikulutkin olisi olleet järkevät paperipussin hintaan nähden! Sainkin juuri sopivasti vinkkiä, kun niitä oli juuri tullut Nougatiin ja ehdinkin jo laittaa sähköpostia, ennen kuin ne tulivat edes verkkokauppaan myyntiin! Ilmeisesti niitä tilattiin Nougatiin nyt isompi erä ja ainakin vielä niitä näyttäisi olevan jäljellä verkkokaupan puolella! Paperipusseja löytyy nyt siis vielä ainakin täältä, jos joku muukin näitä on etsiskellyt! :)
Meidän oliivipuu on pitänyt siirtää jo jonkun aikaa myös terassille, mutta mieleistä ruukkua en sille ole oikein löytänyt! Sisällä se on ollut harmaassa Uashmama paperipussissa, mutta ulos en sitä ole halunnut viedä, jos se vaikka kastuu ja menisi pilalle! Samalla keksinkin tehdä Nougatista tulleesta pakkauspussista uuden "paperipussin" ja taittelin sen oliivipuulle sopivan korkuiseksi ruukuksi!

Katoksen alla tuo kuitenkin majailee terassilla, mutta kovalla sateella, siihen voi päästä vettäkin! Mutta tämä "ruukku" ei sentään maksanutkaan mitään, joten ei haittaa jos meneekin pilalle jossain vaiheessa :)


Uashmama pussukalle täytyi keksiä kesän ajaksi muuta käyttöä ja se pääsikin nyt yrttien ynnä muiden keittiöjuttujen säilytyspussukaksi!Vielä en ole aivan varma, mitä tuossa paperipussissa sitten säilyttäisin.. Tyttöjen mielipide oli ilmeisesti, että lapsiani... :D
Keksin kyllä sille jo monta paikkaa ja ilmeisesti olisi samalla pitänyt tilata toinenkin, sillä en tiedä kuinka kauan tuo kestää noiden kahden pienen käsittelyssä ehjänä! :) Tällä hetkellä se sai nyt paikan oliivipuun entiseltä paikalta ja sinne on nyt sullottu sohvalta paksummat torkkupeitot, jotka usein pyörii myös lattialla tyttöjen myllätessä sohvaa.. Myös keittiön/ruokailutilan puolella sille olisi hyvä nurkka esim. luetuille lehdille!Löytyykö muilta jo näitä paperipusseja ja mihin tarkoitukseen muilla paperipussit on otettu käyttöön?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti