13. heinäkuuta 2014

Särkänniemeen särkänniemeen

Viime viikonloppuna tehtiin reissu Särkänniemeen vanhempieni ja tyttöjen toisten kummien kanssa!


Aamupäivästä lähdimme ajelemaan siis Tamperetta kohti ja matkalla pysähdyttin välillä syömään vähän eväitä. Ja kyllä vain, eväät maistui mitä parhaimmilta peräkärryssä! :)Ennen Särkänniemeen menoa käytiin nopeasti syömässä tyttöjen kummitädin tekemää herkullista kakkua ja ihastelemassa kauniisti sisustettua uutta terassia! Sieltä olikin sitten hyvä jatkaa Särkänniemen huvituksiin masut täynnä makeaa ja nauttimaan vihdoin saapuneen helleaallon ensimmäisistä päivistä!Muutamissa lastenlaitteissa tytöt kävivät joko kahdestaan tai jonkun meidän aikuisten kanssa! Karusellin pyörteissä käytiin muutamaankin kertaan ja hurjapää-kummit uskaltautui Tornadoon ja muutamaan muuhun hurjempaan laitteeseen!Yksi ainakin Emilian lemppareista taisi kuitenkin olla nämä "Anneli Böötsit" ja itsekin yllätyin miten isokin leikkialue oli tuolla Angry Birds teemalla tehty! Isompaan seikkailurataan ei sen kummemmin ehditty mennä, kun seuraavaksi oli suunnattava delfinaariolle seuraavaan näytökseen! Ikäraja siihen taisikin olla 3-vuotta, mutta pienemmistä Angry Birds jutuista oli kyllä ihan riittävästi iloa ainakin meidän pienimmille! :)
Tytöt tapittivat vieretysten ja ihmetellen kun pelle teki jos jonkinmoisia ilmapalloja! Pieni harmitus vaan iski, kun pelleltä loppui ilmapallot kesken vaikka tytöt innoissaan odottivat omaa vuoroaan! Kotona tehtiinkin seuraavana päivänä uima-altaaseen muutama (vähintään yhtä hieno) vesi-ilmapallo, mikä korvasi pientä menetystä! :)Ja seuraavaksi suuntana olikin delfinaario, joka taisi myös olla yksi isomman neidin lemppareista! Varsinkin kun delfiinit tekivät kuperkeikkoja (hyppivät) ja osasivat vilkuttaa.. Se jos mikä on ollutkin aika kuumana puheenaiheena meidän reissun jälkeen! :)Delfinaariosta suunnattiin seuraavaksi mahat kurnivina syömään ehkä parasta pitsaa pitkiin aikoihin ja sieltä loppuillaksi Koiramäkeen! Koiramäestä taidan jatkaa vielä toisella postauksella erikseen, sillä kuvia sieltäkin riittää :)

Toivottavasti vaan pääsen pian taas oman koneeni ääreen, jossa loput (ja kaikki muutkin) kuvat ovat.. Omasta koneestani meni juuri laturi rikki, joten toivottavasti ehditään jossain välissä hakemaan uusi! Toivottavasti siis palaillaan pian! :)

Mutta olettekos muut ehtineet tänä kesänä Särkänniemeen tai onko sinne reissua suunnitteilla?


1 kommentti:

  1. Särkänniemessä ei olla vielä käyty tytön kanssa koskaan, mutta ehkä vuoden tai parin päästä. Ajattelin, että siitä saisi enemmän irti, kun tyttö olisi vähän vanhempi =) nyt on käyty täällä kodin suunnalla halvemmassa huvipuistossa ja siellä onkin paljon alle 8-vuotiaille kivoja laitteita!

    VastaaPoista