23. heinäkuuta 2014

Rantaelämää

Sitä on päästy viettämään nyt jo useamman viikon ajan ja mä niin tykkään! :)Omalle lähirannalle ei ole matkaa kuin vaivaiset muutama sata metriä, joten sinnä polkaistaan pyörällä vaikka vain iltauinnille, mutta meidän lempparipaikka sijaitsee vähän kauempana, josta nämäkin kuvat on eräältä rantareissulta napsittu!Tuo ranta on jo useamman vuoden ollut meidän suosikki ja etenkin pienten lasten vanhempina parin kymmenen minuutin matkan ajaa mieluusti rauhalliseen rantaan! Rannnalla onkin usein juuri lapsiperheitä ja matalassa rannassa uskaltaa pienenkin päästää kahlailemaan rantaveteen ilman että uimarannan ihmisvilinästä on koko ajan silmätarkkana etsittävä sitä omaa lastaan!

Meillä tytöt viihtyvät vedessä lotraten ja rantahietikossa hiekkakakkuja tehden ties kuinka kauan ja vähän kauemmaksi ajellessa täytyy olla kunnon eväät mukana!Ja sekös se paras hetki onkin! Ensimmäisenä aina eväiden kimppuun :D


Joko muillekin alkaa kohta kasvamaan kidukset? :D

4 kommenttia:

 1. Ihana kyllä kun on rantakelejä. Mekin on niistä nautittu, viimeksi tänä aamuna. Meillä on n.50m tohon uimarannalle, ihanan helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nyt on saanut kyllä nauttia rantakeleistä! :) Teilläkin noin lyhyt matka rannalle, on se kyllä paljon helpompaa pienten lasten kanssa, pääsee käymään vaikka nopeastikin koska vaan :)

   Poista
 2. Ihanat rantakelit on kyllä! <3 Mistä rannalta nuo kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuvat on Leppälahdesta(??), kiva hiekkaranta, rauhallinen ja etenkin juuri lapsperheiden suosima :)

   Poista