7. heinäkuuta 2014

Päivä Kuopiossa

Viime viikon loppupuolella saatiin vihdoin näitä odotettuja helteitäkin taas tänne ja alkuviikon jälkeen kun oltiin flunssasta taas toivuttu, päätettiin keskiviikkona lähteä päiväksi Kuopioon!

Hassua muuten nyt näillä helteillä katsella viime viikolta kuvia, kun oltiin vielä takit päällä, kun taas silloin ei vielä osannut ajatella että nämä shortsikelit vihdoin oikeasti tulisivat.. Ja että niillä shortseilla oikeasti tarkeneekin! :)
Ihan parhaalla tavalla meidän matka ei mennyt, oikeastaan juuri automatkojen osalta, mutta muuten kyllä oikein mukava pieni reissu ja irtiotto arjesta!

Heti lähtiessä onnistuin kaatamaan lähes täyden kahvitermarin (siis mukillisen) päälleni ja ensimmäisenä oli lähdettävä vaihtamaan vaatteita! No mitään uutta tämä ei ollut, joten onneksi osaan jo varautua reissuun lähtiessä vaihtovaatteilla, ihan jokaiselle! :)Parin tunnin loppumatka menikin sitte alun sähellyksistä huolimatta ihan mukavasti ja Kuopiossa suuntasimme ensimmäisenä torille! Keskiviikko oli vielä vähän sateinen päivä, mutta jotenkin sadekuurot sattuivat juuri automatkoille ja torillakin paistoi välissä aurinkokin!

Torilta suunnattiin Puijon tornille ja taas pienen sadekuuron jälkeen päästiin terassille auringonpaisteessa jätskeille, joita tytöt jo odottivatkin! :) Torniin ei uskallettu lähteä, mulla nimittäin on koreanpaikan kammo, ja etenkin juuri tuollaiset tornit tai paikat, joista näkee reunalta suoraan alas, kammottaa mua aika paljonkin!


Hyppyrimäkeä käytiin myös katsomassa ja joku sieltä juuri mäkeä oli hyppäämässäkin! Emilia ei ole tainnut tuota korkeanpaikan kammoa saada, kun olisi halunnut mennä myös laskemaan isoa liukumäkeä.. :) No ehkä olisi pupu mennyt kuitenkin pöksyyn, jos lähtöpaikalle olisi päässyt! :)

Matkuksella suuntasimme ensimmäisenä syömään Ikean lihapullat, joka ei kyllä tainnut olla ihan paras idea! Isi lähti Emilian kanssa leikkipaikalle ja itse pääsin Liljan kanssa kiertämään muutamia kauppoja, mutta pian sen jälkeen Emilia tuli vähän huonovointiseksi! Emilia nukahtikin vaunuihin, mitä ei enää pitkään aikaan ole tapahtunut ja päätimme vielä nopeasti kiertää Ikean muutama pikkujuttu taas hakemassa!Kotimatkalla Emilia oli vähän nuutuneen näköinen, eikä suostunut syömään eikä juomaan mitään! Loppumatkasta viimein kun oli hetkeksi ehtinyt nukahtaa, niin yhtäkkiä oksensikin suoraan syliinsä! Onneksi oltiin jo parinkymmenen minuutin päässä kotoa ja ajattelin että seuraava yö meneekin sitten siivoillessa oksennuksia, mutta kaikki onneksi nukkui pitkälle aamuun ja aamulla Emiliakin oli taas täydessä vauhdissa!Viikonloppuna tehtiin vielä toinenkin pieni reissu Särkänniemeen ja koitan siitäkin kirjoitella tänne vielä tämän viikon aikana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti