28. heinäkuuta 2014

Matka terveiset

 

 
Pikaiset terkut täältä reissun päältä! Tänä aamuna pakattiin auto TÄYTEEN tavaraa ja lähdettiin ajelemaan Poria kohti! Tää onkin mun ensimmäisiä postauksia kokonaan puhelimella, katsotaan kuinka taas käy! Pari postausta onkin sitten valmiiksi ajastettuina meidän reissun ajalle, mutta instassa seuraileville on varmasti luvassa ainakin pikkupaloja meidän reissusta! :) 
Tässä nyt kuitenkin joitakin kuvia viime viikoilta! Saatiin vihdoin otettu Liljastakin 1-vuotis kuvat sekä tytöistä sisaruskuvat, kun ystävämme tuli meille niitä ottamaan! :) Tässä nyt muutama minun ottamani kuva, mutta kuvauksistakin vielä lisää kun saadaan oikeatkin kuvat!Muutamia kuvia kotoakin on tullut otettua, kiinnostaisiko teitä sisustuspostaukset tai haluatteko yhden isomman postauksen vähän ympäri kotia vai vähän huoneisiin jaoteltuna? Jotain kuvia tietysti taas jo instassa ollutkin, mutta ainakin itseäni alkaa taas loppukesää kohden sisälläkin sisustaminen taas kiinnostaa enemmän! :)


Nyt kuitenkin toivoisin teiltä vielä vinkkejä, jos tulee mieleen erityisiä paikkoja Porin tai Rauman läheisyydestä! :) Erityisesti kivoja kahvila tai ruokapaikkoja lapsiperheelle kaivataan etenkin vielä Porin suunnalta! :)

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Tuo Badalona mekko on Sarankin kesäsuosikki. Porissa kävin ekaa kertaa tänä kesänä, mutta koska meillä oli siellä myyntikokous & järjestettyä ohjelmaa niin en oikein osaa antaa neuvoja. Kirjurinluodolla oli kivoja leikkipuistoja! Sisustuspostaukset kiinnostavat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo mekot on ihania, meillä käytetty nyt juhlissa ja tytöille halusin ehdottomasti noihin sisaruskuviin ja Liljan 1v. kuviin! Luultavasti pääsevät taas käyttöön pian Emilian synttäreilläkin! :) Pori oli tosi ihana kaupunki, kirjurinluoto ja siellä leikkipuistossa vietettiinkin 5 tuntia! :) Sisustuspostauksiakin tosiaan tulossa, kunhan ehdin niitä kirjoitella paremmin, syksyn mittaan varmasti sitten enemmänkin! :)

      Poista