11. heinäkuuta 2014

Kissavahtina

Parina päivänä käytiin mummilassa kissavahtina ja tänään otin tyttöjen kanssa kamerankin mukaan!Varsinkin Lilja on ollut ihan innoissaan aina mummilaan mentäessä kissoista ja tälläkin kertaa silitteli ja yritti nostaa tuota herrasmies kissaa, joka ei onneksi välitä vaikka päälle istuisi.. Ja melkein meinasi mummilan Tao kissa saadakin Liljan syliinsä, kun hieman innoikkaana neiti yritti istua aina ihan kiinni kylkeen ja ilmeisesti yritti nostaa tätä omaan syliinsä :D


Meidän omat kissathan on ollut juuri mummilassa meidän muutosta asti ja ehkä siksi Lilja onkin siellä niin innoissaan aina kissojen perässä! Tarkoitus olisi taas varmaan syksymmällä tuoda kissat kotiin takaisin, mutta nyt ne saavat vielä nauttia mummilassa, kun pääsevät siellä lasitetulle terassille "ulos" ja ehkä nauttivat myös kun saavat olla hieman rauhassa, eikä joku koko ajan ole vetelemässä hännästä!

 Ensin kävin illalla itse nopeasti ruokkimassa kissat ja samalla nappasin muutaman pionin mukaani vanhempieni takapihalta! Pionit on kyllä niin kauniita kukkia ja tarkoitus olisi yrittää siirtää meidänkin pihalle äidiltäni yksi pionipuskan alku! Toivottavasti siirto onnistuu ja jatkossa saadaan nauttia omassakin pihassa näistä kauniista kukista!

Silloin illalla mulla olikin vain puhelin mukana, mutta nyt halusin ottaa muutaman kuvan myös kameralla, kun kukat olivat juuri parhaimmillaan auenneet!
No, sen parempia kuvia en ehtinyt ottaa, kun tytöt jo juoksivat takapihan poikki leikkipuistoon ja tässä sitten muutamia kuvia tyttöjen touhuista sieltä! Aikalailla jotain räpsyjä vaan, mutta välillä tällaiset nopeat tilannekuvat vähän sieltä täältä ovatkin niitä ihan parhaimpia!

Sen kummemmin siinä touhutessa en kameran säätöjä ehtinyt laittaa, kantaessani vielä toisessa kädessä myös neidin keräämiä kukkia, avaimia ja puhelinta. Ja välillä nostellen tyttöjä vuoronperään keinuun tai varmistaen ettei pienin tipahda kiipeillessään liukumäkeen.. :) Hih, varmasti moni äiti myös ymmärtääkin, ettei valokuvaus ole ihan se helpoin laji, muutamilla pikku haastetta tuovilla tekijöillä höystettynä! :)Laukku olisi ehkä ollut kätevä matkassa, mutta tarkoitus oli vain poiketa laittamaan kissoille ruokaa, mutta tytöillä oli vähän toiset suunnitelmat! :)Muutaman räpsäisyn yritin ottaa myös uusista shortseistani ja sandaaleista, jotka löytyi Kuopion reissullamme! Farkkushortsit on istuvuudeltaan ihan mielettömän hyvät ja niin ihanilla yksityiskohdilla! Pitsikoristus sivuilla, muutama paljetti ja hieman revitty lahkeensuu, muttei silti liikaa omaan makuuni :) Sandaalit löytyi hm:ltä, mutta olivat myös jalassa hyvän tuntuiset ja niin mun näköisetkin! Hih, omat jalat kaipaisi vaan ehkä hieman rasvausta.. Kesällä mulla ainakin ne kuivuvat, kun paljon kävelee ilman sukkia, mutta ei anneta sen häiritä! :)Tytöt oli innoissaan pienestä piipahduksesta leikkipuistoon ja Emilia näytteli ylpeäni kiipeilytaitojaan..Ja mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä... :)


Aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

Ps. Seuraavaksi olisi tulossa sitä Särkänniemen postausta! Yritän ehtiä vielä viikonlopun aikana, kun vauhtiin on taas päästy näissä postauksissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti