15. kesäkuuta 2014

Verkkaista

Pikaiset moikat teille tännekin!


Mä oon ollut ihan luvattoman huono viime aikoina tämän blogin päivittämisen suhteen! Parannusta ei varmaan näin kesäaikaan ole luvassa, mutta onneksi meillä edes jotkut tietää mistä tietokeneet käynnistyy (heh)!


,
Kuvia ja juttuja riittäisi edelleen kasapäin, mutta on tää vaan niin aikaa vievää, eikä mulla tahdo iltaisin juttu enää niin luistaa ja usein päädynkin iltaisin vain puhelimella selailemaan nopeasti jotain tai leffailta vie kyllä myös voiton tietokoneen äärestä! Postaus tahti on varmaan (kesällä varsinkin) nyt hitaampaa, mutta kokonaan tätä en millään aio jättää, sillä tästä on tullut niin tärkee osa sitä mun omaa aikaa! Yritän päivitellä tänne kuitenkin ainakin edes kerran viikkoon (toivottavasti useamminkin), mutta pakko taas nyt sanoa, kun tänne en tällä hetkellä pidempiä juttuja ehdi niin usein kirjoitella niin Instagramista meidät löytää nimimerkillä @pikkukarhunelamaa. Se kun on niin helppo ja nopea tapa laittaa päivän touhuista kuvia ja sieltä meidät tällä hetkellä löytää varmasti parhaiten! Instagramin puolella onkin joitain palasia muun muassa meidän tämän viikon pikku reissuista mökille ja muitakin juttuja, joita tänne blogiin en varmaan edes laitakaan! Sinnepä siis vaan seurailemaan! :)


Kesäreissujen (joita kovasti suunnitellaan) ja muiden kesämenojen myötä postaustahti voi olla vähän vaihtelevan hidasta tai nopeaa ja tällä hetkellä vielä meidän pihan laittaminen on vienyt paljon aikaa, mutta se alkaa onneksi pian olla jo loppusuoralla! :) Mielettömän iloinen olen aina teidän kommenteistanne, vaikka myös oma kommentoiminen muiden blogeihin on jäänyt niin vähälle! Täällä kuitenkin ollaan, vaikka vähän verkkaisesti välillä! :)


Tyttöjen touhut tosin on kaikkea muuta kuin verkkaista, joten ehkä ymmärrätte välillä ajanpuutteenkin! :D Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama, postaus tahti on kovasti hiljentynyt nyt kesällä. Ps. Kivoja kesäisiä kuvia tytöistä ja mukavaa viikkoa myös sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kesällä ehdi kyllä varsinkaan päivisin tässä koneen ääressä näpytellä. Syksyllä ja talvela on sitten taas enemmän aikaa, kun iltaisinkin on jo pimeää! Kesällä on niin paljon kaikkea kivaa tekemistä ja nautitaan kesästä nyt, kun ulkonakin voi olla vaikka iltaan asti! :) Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

      Poista