8. kesäkuuta 2014

Po.p raidat

Muutamaan kertaan olen kevään aikana käynyt Polarn O. Pyretin liikkeessä ja joka kerralla on löytynyt jotain uutta, joka on saanut tulemaan liikkeeseen aina uudestaan! Emilian pirteän keltaista raitapaitaa ostaessani iskin silmäni näihin ihaniin punavalkoraitaisiin toppeihin, jotka oli saatava molemmille tytöille!


Lähtiessäni hakemaan tytöille toppeja olikin pienimmät koot jo ehtineet loppua, mutta kun olin jo saanut päähäni, että nämä raidat on saatava, niin päätin kokeilla Liljalle isompaa koko mekkona...


Siis paaljon isompaa! :D Täältä liikkestä pienin koko joka löytyi oli 98cm(!!!), kun Liljan käytössä olevat vaatteet on kokoa 74cm ja 80cm merkistä riippuen! Ja hyvinhän se menee! :)Myyjän kanssa naureskeltiin, että menee todellakin pitkään käytössä, mutta mekko ehkä jonkin verran antaakin anteeksi tuon väljyyden, kun taas samankokoinen toppi näytti sen sijaan lähes jätesäkiltä Lijan päällä! Vyötärönauhalla sai hyvin liiat väljyydet kiristettyä pois ja kesällä vähän reilumpi koko ei niin haittaakaan! Vai mitäs sanotte miltä näyttää? Olisiko ollut parempi unohtaa mun päähänpinttymä näistä raidoista ja jättää mekko kauppaan?


Emilialle otin topista myös koon isomman mitä yleensä. Toppi on kokoa 110/116cm, mutta mielestäni nämä ovat ehkä hieman niukempaa mitoitustakin! Liikkeessä sattui olemaan käydessäni myös kampanja, jolla sai -20% ostoksista ostaessaan kolme tuotetta, joten Emilialle otin vielä pinkkiraitaisen topin myös koossa 110/116cm.

Näissä ei nyt Emilian topeista sovituskuvia olekaan, mutta koitan sellaisen nappaista piakkoin vähintään instan puolelle! :)Perus punainen väri ei koskaan ole ollut niitä ihan mun suosikkeja, mutta perus valkoisella pohjalla ja ripauksella sinistä se toimii mielestäni oikein hyvin! Kuten myös raidat toimii aina vai mitä sanotte? :)

1 kommentti:

  1. on kivoja raitoja! Ei tuo mekon väljyys haittaa mielestäni, kun on tuollainen malli. Menee varmasti pitkään :)

    VastaaPoista