16. kesäkuuta 2014

Peukkula Sunnuntai

Juuri pääsin sanomasta, etten tänne ehdi ihan niin paljon kuin aikaisemmin ja päätinkin laittaa vielä muutamat kuvat viikonlopulta! :) Ehkä nuo meneillään olevat jalkapallokisat antaa mullekin vähän enemmän illalla tätä aikaa taas istua koneellakin, kun mies kuitenkin katsoo vähintäänkin puolet telkkarista tulevista matseista!


Sunnuntaina vietettiin päivää taas Peukkulassa mun vanhempien kanssa ja tässäpä muutamia kuvia sieltä!Peukkulasta olenkin jo useaankin kertaan täällä kirjoitellut, joten juuri sen ajanpuutteenkin vuoksi, nyt vähemmän löpinöitä ja tässä näitä kuvia! :)


Molemmat tytöt touhusivat melkein neljän tunnin ajan ja kyllä isovanhempiakin vietiin! Ei auttanut selitykset, vaan niin vietiin mummia ja vaariakin pomppulinnan liukumäkeen ja temppuratoja perässä! :)Meidän hurjapää oli ihan täpinöissään isoimmassakin liukumäessä ja suurinpiirtein juoksi sinne aina uudelleen isompienkin lasten perässä! Meinasi meillä vahtijoillakin "mehut" jo loppua, vaikka kolmen aikuisen voimin perässä juostiinkin ja kannettiin neitiä ylös :) Niin joutui jokainen vuorollaan myös laskemaan pikkuneidin kanssa alaskin! :D


Hulvatonta viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Oi miten ihana blogi sinulla onkaan. Tulin heti vierailemaan ja pakko oli lukijaksi jäädä :) Ihanat neidit kuvissa :) ja tuo aiemman postauksen farkkupaita on hieno!

    VastaaPoista