26. kesäkuuta 2014

Nimpparit ja Po.P:n jätskit

Tyttöjen nimppareita juhlittiin jo noin kuukausi sitten, mutta kaikessa kiireessä tämäkin postaus on vaan jäänyt tänne luonnoksiin hieman keskeneräisenä!


Tytöillä oli tosiaan nimipäivät toukokuun loppupuolella peräkkäisinä päivinä ja niiden kunniaksi kahviteltiin molempien isovanhempien kanssa!Tyttöjen kummit eivät kummatkaan sinä viikonloppuna päässeet tulemaan, mutta seuraavalla viikolla saimmekin toisen kummitädin meille muutamaksi päiväksi viettämään meidän kanssa aikaa, ja erityisesti tyttöjen iloksi! He kun ovat aina niin innoissaan kummejensa vierailuista ja varsinkin Emilia jo odottaakin aina kummien näkemistä ja touhuja heidän kanssaan! :)Omat synttärini sattuikin vielä sille samalle viikolle, joten kummitäti jäi yhdeksi illaksi tyttöjä nukuttamaan, kun mieheni lähdimme leffaan viettämään vähän kahden keskeistä aikaa! Aika extempore päätettiin illalla leffaan lähteä ja kun Emilialle kerrottiin meidän illan ohjelmasta, oli neiti vaan innoissaan, kun saa olla kummitädin kanssa ihan kahdestaan (Liljan kanssa tietysti). :)
Tyttöjen nimppareiden aikaan oli aika hyvät helteet, joten tarjoilujen miettiminenkin jäi aika viime tippaan, kun sen suuremmat leipomisjutut ei silloin oikein innostaneet! Samana aamuna väsäilinkin lähinnä pieniä suupaloja ja naposteltavia kahvin kanssa ja pöytä olikin täysin tyhjänä kahvittelujen jälkeen! Kakkuja ei kaivattu ja varsinkin hellepäivänä pienet coctailtikut ja muut pikkuherkut maistui paljon paremmin!
Tytöille ostin nimpparilahjoiksi kesäiset jätskisetit! Emilialle mekon ja Lilja sai samanlaiset legginsit!
Nimppereilta ei sen kummemmin kuvia tullut napsittua, mutta näistä Po.p:in uutuuksista tässä on muutamia kuvia tyttöjen jätskikoristeita askarrellessa!

Mieheni sanoikin, että nyt on varmaan tyttöjen syötävä jätskiä kesällä vähintään kerran päivässä, kun on noin hienot vaattetkin! Tai ainakin jätskit päälle, kun lähdetään jätskille, vai mitenhän se nyt meni! :D

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Herkullisen näköiset tarjottavat & kauniita pioneja.
  Tuo Po.pin jätskikuosi on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oli kyllä herkkuja ja maistui hyvin kaikille tällaiset pikkupurtavatkin, vaikkei mitään ihmeellisiä ollutkaan! :) Pionit on kyllä kauniita, yhtiä mun lemppari kesäkukista! Ja tuo kuosi on kyllä ihana, niin kesäinen, vaikkei nyt ihan parhaita kesäkelejä ole ollutkaan! :)

   Poista
 2. PO.Pin jätskikuosi on kiva, tosi kesäinen ja söpö!

  VastaaPoista